ÉG-SZER-TARTÁSOK  

ASZTROLÓGIA és CSILLAGBÖLCSELET

Ahogy CSAK NEKED ragyognak a Csillagok…

Mindannyian a Csillagos Égbolt alatt  születünk erre a földi világra.  Abban a pillanatban, amikor először fellélegzünk, egyszeri és megismételhetetlen csillag és bolygóállás áldása száll ránk, melynek vetülete lelki síkon nézve a személyes horoszkópunk, teljességében, vagyis a lényegi szellemi fényüzeneteket tekintve asztroszkópunk.

Avagy az Égi helyzet energiaprogramja, a Földnek arról a pontjáról nézve, ahol- és abban a pillanatban, amikor születtünk.

Ebben a kozmikus pillanatban rejlik életutunk minden fényüzenete, sorsunk forgatókönyve… 

Élethelyzeteink összefüggése, megoldása…A nekünk szóló szellemi üzenetek és vezérelvek minden életterületünkre vonatkozóan… Jelen inkarnációnk alapjai, amire építkezhetünk, és iránytűnk, aminek mentén be tudjuk teljesíteni az utat, amiért itt vagyunk… Személyiségünk és kapcsolódásunk a külvilághoz…

Párkapcsolat, család, gyermekek, szerelmek, életörömök, anyagi és lelki biztonság, tanulmányok, környezet, barátok, karmikus munka, spiritualitás, egészségmegőrzés…

Asztrozófiai elemzéseben ÍGY MŰKÖDÖM VELED:

1. A legfontosabb, hogy Partnerek vagyunk és nem alá-fölé rendelt szereplői annak a helyzetnek, amelyben a segítségemet kéred arra vonatkozóan, hogy közösen megfejtsük születésed kozmikus pillanatának csillagüzeneteit a horoszkópod, illetve asztroszkópod alapján.

2. Igen, mindez egy közös munka!  A Te életedről van szó, szentelj a megismerésére és megértésére figyelmet, időt és működj együtt aktívan! Én is ezt teszem…

Mit jelent mindez?
Annak érdekében, hogy a teljes életedre, annak összefüggéseire vonatkozóan pontos jelzés fényesedjen fel születési pillanatod Égi térképe alapján, fontos tudnunk, hogy pontosan mikor születtél. Ezt eddigi életed eseményei alapján lehet kiszámolni. Tehát ne tőlem várd, hogy megmondjam, mikor volt életedben a nagy szerelem, mikorra esett a műtéted időpontja és így tovább… Te mondd meg nekem a számodra fontos pillanatok idejét, és meséld el, hogyan élted meg azokat. Ezek ismeretében, én bepontosítom, mikor születtél, és onnantól kezdve kirajzolódik előtted a saját életutad. Akkor látszik a teljes életkép, ha a megfelelő tükörben nézzük, amit ez esetben a születési pillanatod jelöl ki!
Ez egy olyan életre szóló tükör, amit egyszer kell megtalálni és onnantól bármikor használható. Nem törik el, nem görbül el, és mindent megmutat a személyedre és életutadra vonatkozóan.
Nem szükséges azon izgulnod, hogy esetleg úgy érzed, nem emlékszel elég pontosan mi és mikor történt az életedben. Segítek Neked a megfelelő mélységű emlékezésben. Előre bocsátom, nem biztos, hogy azok voltak életed legmeghatározóbb eseményei, amiket a mai közgondolkodás alapvetően eképpen tartana számon. Lehet, hogy nem a gyermeked születése, hanem a várandóságod kezdete volt kiemelkedőbb jelentőségű számodra. Nem biztos, hogy a házasságkötésed időpontja a leginkább említésre méltó, annál inkább a szerelem érzésének kezdeti, mágikus pillanata… Nem feltétlenül az a fontos, mikor szerezted meg az ilyen-olyan szakirányú végzettségedet, hanem például az, hogy volt egy tanárod, aki egyszer felolvasott egy olyan írást, aminek hatására megváltozott a hitrendszered… Ez biztosan érthető 🙂

3. A Sorsod minőségi figyelmet és szent időt igényel, ami egyrészt az előbb leírt előzetes felkészülésre vonatkozik, másrészt azokra a találkozásokra, amelyek során személyesen eszmét cserélünk életed mindazon kérdéseivel kapcsolatban, amik foglalkoztatnak. Ezért áldozz energiát a jelenlétre, tudva, hogy az önként vállalt áldozat kivétel nélkül minden esetben áldássá válik számodra!

Az első találkozásunk alkalmával az együtt töltött időt életeseményeid feltárására és átbeszélésére szenteljük. Ennek alapján pontosítom a születési képletedet, és amikor felkészültem „Belőled”, jöhet a következő találkozás.

A második találkozásunkkor már a csillagtérképed alapján beszélünk az életedről.

Mindkét alkalom rendkívüli fontossággal bír, amire mindkettőnknek időt és figyelmet kell szentelni. Én ezt teszem, kérlek, Te is ezt tedd magadhoz méltó módon.

4. Ami nem működik!
Minden Veled történő, Téged érintő életesemény a Te személyes képletedből kiolvasható. Ezért nem szükséges és nem is etikus harmadik, nem jelenlévő személy képletéből tájékozódni, tehát ezt nem teszem.
Valamint ahhoz, hogy akár egyetlen konkrét kérdésedre megfelelő választ tudjak adni, a teljes képletedet kell megvizsgálnom, belemélyednem részletekbe menően. Ezért a „csak légyszi nézz rá erre, vagy arra”, „engem csak annyi érdekel, hogy mi lesz a házasságommal”, csak azt akarom tudni, hogy menjek műtétre vagy ne” kérdésekkel önmagukban nem tudok érdemben foglalkozni. A Te életed, nem csak ez vagy csak az, hanem egy összetett varázslat, aminek teljességében átlényegülve lehet egy-egy kiemelt területre összpontosítani.

5. Amikor betekintést engedsz a születési időpontod által teremtésre hívott misztériumodba, vagyis az életedbe, akkor beavatást adsz számomra ahhoz, hogy rávilágítsak utad bizonyos szakaszaira, hegyeire, völgyeire, útkereszteződéseire. Ne kérdezd tőlem, hogy merre fogsz menni és mit fogsz tenni… Az életed nem működhet úgy, hogy valaki megmondja, költözöl-e, szerelmes leszel-e, elválsz-e és mikor… Gondold el, ha így működne, lenne kedved élni? Az életedet Te éled!
Én arra tudok Neked választ adni, hogy az idő minősége mikor milyen irányba, milyen jellegű esemény megélésre hív Téged, és azt hogyan, milyen útjelző táblák mentén tudod mindezt úgy megélni, ahogy érdemes. Tudok választ adni arra, hogy bizonyos életeseményeid hátterében milyen lelki összefüggések és szellemi iránymutatások állnak. Arra, hogy mivel mire tanít az élet. Arra, hogy mik az életed alapjai, amikre bátran építkezhetsz, hogy mik a múltból, előző életeidből hozott képességeid, lehetőségeid… Hogy milyen minőségek mentén tudsz jól dönteni napról napra… Hogy miért is vagy itt… Hogy mi az a szerep, amit alakítasz, és miként tudod ezt minél magasabb rezgésszinten megélni. Hogy mikor van itt annak az ideje, hogy létrehozz valamit és mikor annak, hogy elfogadj… Az viszont Tőled függ, hogy milyen minőségben éled meg az utat.

Amennyiben harmonikus rezgéseket pendítettek meg benned a fentiek, várom jelentkezésedet ÉG-SZERetettel 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

Sziebig Tímea

REGRESSZIÓS UTAZÁS

A regressziós utazás nem hipnózis. A múltadba – gyerekkorodba, magzati szakaszba, előző életedbe – való visszatérések útján mindvégig tudatodnál vagy, önvalód, azaz Isteni éned vezet ebben a folyamatban.

Az utazás során olyan, egykor megélt élethelyzeteid mutatkozhatnak meg számodra melyek rá tudnak világítani arra, hogy miből erednek bizonyos blokkok a lelkedben, melyek nehézséget okoznak valamilyen életterületed felszabadult megélésében.

Ezek regresszióban történő oldása megoldást hozhat egy jelenlegi elakadásodban.

A regressziós utazás lényege, az én megközelítésemben a következő. Kiderül, hogy egy múltként érzékelt élethelyzetben (ami már önmagában tévedés, hiszen örök MOST van) valamilyen illúzió (Isteni önvalódról lehasad állapot) csapdájába estél, melynek érzetét hordozod akár életeken keresztül, és azonosulsz ezzel a tévedéssel. Regresszióban, kikerülve ebből a beszűkült tudatállapotból, ki tudsz oldódni a fogságából, s felszabadultságoddal azonosulva, szabadságodra ráébredve, teljességeddel érkezel meg a jelenbe, kiemelkedve arról a szintről, ahol egy helyzetet problémaként érzékeltél.

Amennyiben szeretnél válaszokra és megoldásokra lelni életutadon, ÉG-SZERetettel várlak 🙂

A regresszió időpontját a születési időpontod alapján választjuk ki.

KAPCSOLATFELVÉTEL

Sziebig Tímea

CSILLAGTERÁPIA -MEDITÁCIÓ

A Csillagterápia egy olyan folyamat, amelynek során időről-időre személyesen találkozunk és éber tudatállapotban illetve meditációk segítségével járjuk végig eddigi életutadat a Csillagok fényüzeneteinek tükrében.

Ennek során rálátást tudsz nyerni arra, hogy bizonyos, számodra fontos élethelyzeteidben, mi volt az Isteni terv szerinti szándék és üzenet. Miért hagytak el, miért nem engedtek valamit, miért betegített meg egy élethelyzet, miért alakult bármi pont úgy, ahogy alakult….

A válasz mindezekre megmutatkozik a születési időpontod alapján kirajzolódó életprogramodból. Rá tudsz ébredni arra, hogy melyek voltak azok az élethelyzetek, amelyekben túlságosan azonosultál a szereppel aminek alakítását vállaltad ebben az életben, és ebből adódóan eltávolodtál valódi lényegedtől. Kivétel nélkül mindig ez az, ami az életben hiányállapotot, vagy épp túlzások terhét eredményezi az úton. Amikor felfényesednek számodra a saját életedben megélt eseményekre a személyes válaszok, meg tudsz szabadulni a karma karmától 🙂

A Csillagterápia során alkalmazott meditációk egy része, úgynevezett Csillagmeditáció, amiben a Te személyes életterved alapján vezetlek…

Amennyiben szeretnél résztvenni ebben a folyamatban, ÉG-SZERetettel várlak 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

 Sziebig Tímea

REFLAXÁCIÓ GYÓGYÍTÁS

REFLAXÁCIÓ – a galaktikus érintés csodálatos hatása, nem csak betegeknek! 🙂

Paksi Zoltán csillagmesterem által született különleges és egyedi  gyógyító módszer lényege, hogy egy már önmagában is gyógyhatású meditáció során történik a talpak fájdalommentes masszírozó kezelése, mégpedig az érintett születési képletében, horoszkópjában / asztroszkópjában foglalt információk alapján!

“A titok tulajdonképpen az, hogy a reflaxációs kezelés során egyszerre és egy időben hatunk beteg társunk testére, lelkére, szellemére és energetikai rendszerére. A gyógyító módszerek szinte mindegyike csak egy, legfeljebb két szintre tud hatni. Mi a látható (test) és a láthatatlan (lélek, tudat, energiák) tüneteket és okokat egyszerre kezeljük, így a gyógyulásba vetett hit nem lesz előfeltétele a gyógyulásnak! És ha hozzátesszük azt is, hogy maga a kezelés rendkívül kellemes élmény, akkor tudhatjuk azt, hogy a gyógyulás örömteli folyamattá alakul.” – vallja a módszer megalkotója, Paksi Zoltán.

RÉSZLETEK A REFLAXÁCIÓ JÓTÉKONY HATÁSAIRÓL

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

Sziebig Tímea

BEJELENTKEZÉS ÉG-SZER-TARTÁS-ra: 

+36 20 533 5588