ÉG-SZER-TARTÁSOK  

REGRESSZIÓS UTAZÁS

A regressziós utazás nem hipnózis. A múltadba – gyerekkorodba, magzati szakaszba, előző életedbe – való visszatérések útján mindvégig tudatodnál vagy, önvalód, azaz Isteni éned vezet ebben a folyamatban.

Az utazás során olyan, egykor megélt élethelyzeteid mutatkozhatnak meg számodra melyek rá tudnak világítani arra, hogy miből erednek bizonyos blokkok a lelkedben, melyek nehézséget okoznak valamilyen életterületed felszabadult megélésében.

Ezek regresszióban történő oldása megoldást hozhat egy jelenlegi elakadásodban.

Regressziós utazás során vissza tudunk menni a LÉTKÖZBE, ahol ezt az életedet tervezted Lélektársaiddal együtt.

Itt könnyen rá tudsz látni arra, hogy ebben az életedben, milyen feladatot vállaltál, kivel miért találkoztál, mi a lélekszerződésetek, aminek megvalósítására szövetkeztetek.

A regressziós utazás lényege, az én megközelítésemben a következő:

  • Kiderül, hogy egy múltként érzékelt élethelyzetben (ami már önmagában tévedés, hiszen örök MOST van) valamilyen illúzió (Isteni önvalódról lehasad állapot) csapdájába estél, melynek érzetét hordozod akár életeken keresztül, és azonosulsz ezzel a tévedéssel.
  • Regresszióban, kikerülve ebből a beszűkült tudatállapotból, ki tudsz oldódni a fogságából, s felszabadultságoddal azonosulva, szabadságodra ráébredve, teljességeddel érkezel meg a jelenbe, kiemelkedve arról a szintről, ahol egy helyzetet problémaként érzékeltél.

Amennyiben szeretnél válaszokra és megoldásokra lelni életutadon, ÉG-SZERetettel várlak 🙂

A regresszió időpontját a születési időpontod alapján választjuk ki.

KAPCSOLATFELVÉTELHEZ KATTINTS IDE!

Sziebig Tímea

 

CSILLAGBÖLCSELETI ELEMZÉS

Már nem vállalok személyes asztrozófiai, azaz Csillagbölcseleti elemzést.

Ha olyan élethelyzetben vagy, amiben azt érzed, ezen az úton találsz iránymutatásra, mindenképpen keress meg, kitaláljuk együtt, a megoldást 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

Sziebig Tímea

CSILLAGTERÁPIA -MEDITÁCIÓ

A Csillagterápia egy olyan folyamat, amelynek során időről-időre személyesen találkozunk és éber tudatállapotban illetve meditációk segítségével járjuk végig eddigi életutadat a Csillagok fényüzeneteinek tükrében.

Ennek során rálátást tudsz nyerni arra, hogy bizonyos, számodra fontos élethelyzeteidben, mi volt az Isteni terv szerinti szándék és üzenet. Miért hagytak el, miért nem engedtek valamit, miért betegített meg egy élethelyzet, miért alakult bármi pont úgy, ahogy alakult….

A válasz mindezekre megmutatkozik a születési időpontod alapján kirajzolódó életprogramodból. Rá tudsz ébredni arra, hogy melyek voltak azok az élethelyzetek, amelyekben túlságosan azonosultál a szereppel aminek alakítását vállaltad ebben az életben, és ebből adódóan eltávolodtál valódi lényegedtől. Kivétel nélkül mindig ez az, ami az életben hiányállapotot, vagy épp túlzások terhét eredményezi az úton. Amikor felfényesednek számodra a saját életedben megélt eseményekre a személyes válaszok, meg tudsz szabadulni a karma karmától 🙂

A Csillagterápia során alkalmazott meditációk egy része, úgynevezett Csillagmeditáció, amiben a Te személyes életterved alapján vezetlek…

Amennyiben szeretnél résztvenni ebben a folyamatban, ÉG-SZERetettel várlak 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

 Sziebig Tímea

REFLAXÁCIÓ GYÓGYÍTÁS

REFLAXÁCIÓ – a galaktikus érintés csodálatos hatása, nem csak betegeknek! 🙂

Paksi Zoltán csillagmesterem által született különleges és egyedi  gyógyító módszer lényege, hogy egy már önmagában is gyógyhatású meditáció során történik a talpak fájdalommentes masszírozó kezelése, mégpedig az érintett születési képletében, horoszkópjában / asztroszkópjában foglalt információk alapján!

“A titok tulajdonképpen az, hogy a reflaxációs kezelés során egyszerre és egy időben hatunk beteg társunk testére, lelkére, szellemére és energetikai rendszerére. A gyógyító módszerek szinte mindegyike csak egy, legfeljebb két szintre tud hatni. Mi a látható (test) és a láthatatlan (lélek, tudat, energiák) tüneteket és okokat egyszerre kezeljük, így a gyógyulásba vetett hit nem lesz előfeltétele a gyógyulásnak! És ha hozzátesszük azt is, hogy maga a kezelés rendkívül kellemes élmény, akkor tudhatjuk azt, hogy a gyógyulás örömteli folyamattá alakul.” – vallja a módszer megalkotója, Paksi Zoltán.

RÉSZLETEK A REFLAXÁCIÓ JÓTÉKONY HATÁSAIRÓL

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

KAPCSOLATFELVÉTEL

Sziebig Tímea

BEJELENTKEZÉS ÉG-SZER-TARTÁS-ra: 

+36 20 533 5588