Az idei esztendő egyik különlegessége, hogy a naptári év indulásával a Csillagos égen is egyértelműen megjelenik a kezdet, mégpedig a lendületes kezdet üzenete.

Azért különleges ez az egybeesés, mert tudjuk, hogy a naptári évfordulók alapvetően nem tükrözik a kozmikus fordulópontokat.

Most azonban a Mars, vagyis az életerő energia, a kezdeti lendület teremtő princípiuma éppen január 1-én éri el égi útján a tavaszpontot, ami szintén az új kezdeteket jelöli.

A Mars az az energia, ami szükséges a magfakadáshoz, amikor a magból előtör az élet növény formájában.

Nos ezzel a dinamikus energiával indul a 2019-es esztendő. S mint tudjuk: kezdetben a végzet, az indulás jelentősen meghatározza a folytatást, vagyis az év első napja kihatással van az egész esztendőre.

Fontos itt szót ejteni arról is, hogy idén a két nemző bolygó – a Mars és a Vénusz – látszólagos mozgásában, egész évben nem fordul hátramenetbe. Ez a jelenség kitartó, megállás nélküli teremtő folyamatok üzenetét hordozza az elkövetkezendő 365 napra.

 

Az év indító időszakában kiemelkedő jelentőséggel bír jan. 2 és 11.

Ezen a két napon ugyanis aktiválódnak azok az energiák, amelyek főszereplői lesznek annak az elkerülhetetlen minőségi változásnak, amelynek folyamata átíveli a teljes 2019-es évet és 2020 elején teljesedik ki.

A Szaturnuszról és a Plútóról van szó. Az előbbivel, jan. 2-án, az utóbbival jan. 11-én kerül együttállásba univerzumunk csillaga, a Nap, aki az együttállás során egyértelműen rávilágít a két princípium üzenetére. Ezáltal, aki nyitott szívvel figyel ezeken a napokon, rálátást nyerhet, előrejelzést kaphat arról, milyen szerepet játszik majd a két főszereplő az ő saját személyes életében az előttünk álló esztendőben és az azt követő év elején.

Jan. 2-án, a Nap-Szaturnusz találkozásnál elsősorban arra lehet választ találni, hogy mi az, ami igazán fontos az életünkben. Mi az a szentség, ami megtart minket valójában. Melyek azok a falak, tabuk bennünk, amelyek méltatlan élethelyzeteinket eredményezik. Ezek a felismerések segítségünkre lehetnek az elkövetkezendő bő egy esztendőben.

Jan. 11-én a Nap-Plútó találkozásnál pedig ráláthatunk arra, milyen vonatkozásban mélyül tovább a gyökeres, zsigeri szinten érintő minőségi átalakulás az életünkben. Mi az, ami valahol legbelül immár elfojthatatlan szenvedéllyel mozgatja életünket és itt az ideje, hogy megadjuk magunkat neki.

S hogy ez a két energia (Szaturnusz és Plútó) ezúttal miként kapcsolódik össze életünkben a közeljövőben, arra ráhangolást kaphatunk a jan. 6-i Újhold segítségével és az ezt követő két napon, jan. 7-8-án.

 

Akit részletesen érdekelnek 2019-es évi és a 2020-as éveleji energiák, lehetőségek, figyelemfelhívó és ébresztő fényüzenetek, azok számára előadást tartok a Csillagok tükrében, és ezúttal azon túl is…

Ennek oka az, hogy úgy látom, a közelgő élethelyzetek méltó és magas szintű megéléséhez nem elegendő megérteni az Égi terv üzenetét és szándékát. Hanem elő kell tudni hívni magunkból azt a teremtő Isteni létezőt, aki megtervezte mindezt, mert Ő tudja bevégezni is.

 

Az előadás címe:         Illúzión innen, csillagokon túl…

Időpont:                        2019. január. 26. szombat, 9:45 – 16.00

További részletek itt: https://www.sziebigtimea.hu/?p=1762

Kérlek, ha tetszenek az írásaim és szeretnéd rendszeresen olvasni őket, illetve szívesen értesülsz programjaimról, iratkozz fel ingyenes fénypostámra itt: https://www.sziebigtimea.hu/?page_id=1200

ÉG-SZERetettel:

 

Sziebig Tímea