Jelenlétben nem lépünk félre. Sem az életutunkon, sem az életünk táncában.
Bennünk dobban a ritmus és születni készülő lábnyomunk vonzásában érezzük a számunkra megfelelő irányt… És nem fél-re lépünk, hanem teljesre, egészre 🙂

A félrelépés, abban az értelemben, ahogy a mai köztudatban él, véleményem szerint eltévedést jelent.
Amikor nem vagyunk JELEN a mostban, elvesztjük a jelet és eltévedünk.

Az Égen a Nap szimbolizálja a szívünket, vagyis a feltétel nélküli szeretetet, valamint a Fényt, melynek segítségével világosan rálátunk életünk folyamataira.

Tehát amerre a szíved (Nap fénye) dobbanása szerint lépsz, arra soha nem lépsz félre.

LÉPJ túl a közhelyekbe rögzített, szeretettelen és fénytelen önkorlátozó programok sokaságán, melyek csalónak, hűtlennek, hálátlannak titulálnak, ha a környezet elvárásának való megfelelés helyett a szíved szerint élsz!

Itt az idő, hogy megszabadulj ezektől a blokkoktól, végre magadhoz légy hű és MOST, ne pedig mindörökké másokhoz, helyzetekhez, ígéretekhez… (mert ez utóbbi a félrelépés, amennyiben azzal jár, hogy közben hűtlen vagy magadhoz).

Az Égi állások alapján a kozmikus idő minősége az elkövetkezendő hetekben (2016. nov 24-től dec. 21-ig) kifejezetten támogatja a hosszútávra szóló radikális fordulatok megtételét, melyek minőségi emelkedést hoznak az életedbe a lejárt szavatosságú sallangok levágásának és a gyökeres változtatások megtételének útján.

Ebben a folyamatban segítek a talpakon végzet, meditációban történő Reflaxációs gyógyító kezeléssel, amiről ide kattintva olvashatsz…

és ITT tudsz bejelentkezni!

Hiszen a talpad, amivel járod utadat, ismeri a múltadat, vágyja a jövődet, és MOST lép 🙂

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea