Van egy pont a talpon, aminek meditációban történő stimulálása abban segít, hogy felismerd a látható helyzet mögötti láthatatlan összefüggéseket.
Ezek a lelki folyamatok nem ismeretlenek számodra, csupán nem vagy tudatos rájuk, pedig a megoldás érdekében ez fontos lenne.

Párkapcsolati kérdések megfejtésében mostanában különösen fontos időszakot élünk a kozmikus idő minősége szerint, ezért érthető, ha egyre gyakrabban teszed fel a kérdést, miben és hogyan kéne változtatnom, hogy megfelelően működjek a párkapcsolatomban, illetve megtaláljam a páromat.

Ehhez nem csupán arra van szükség, hogy felismerd a látható helyzet mögötti láthatatlan összefüggéseket, hanem arra is, hogy nőségedet, férfiségedet magas szinten, emelt rezgéssel működtesd.
Ebben a talpon található szakrális csakra, illetve a nemiség reflexzóna területének masszírozása tud segíteni.

Ahogy korábban arról már írtam, a REFLAXÁCIÓ, tehát a talpak meditációban történő gyógyító kezelése nem csupán fizikai tünetek megszűnésében, hanem lelki, mentális folyamatok megfelelő működésének helyreállításában is segítséget jelent.

Így párkapcsolati helyzetek lelki hátterében lévő összefüggések feltárásában, és a megoldáshoz vezető út megtalálásában, valamint az azon való előrelépések megtételében jelentős szerepe lehet ennek a módszernek.