Te is úgy tudod, hogy allergia esetén erősíteni kell az immunrendszert?

Elárulom, hogy ez tévedés!

Minden típusú allergia az immunrendszer túlreagálásából adódik.
Tehát nem az immunrendszer erősítése, hanem a szervezet számára megfelelő, harmonikus működésének visszaállítása a cél annak érdekében, hogy az allergiás reakciók, vagyis a túlérzékenység megszűnjön.

Az allergiás tünetegyüttesek fizikai megnyilvánulásai mögött – legyen szó tavasztól őszig tartó POLLEN érzékenységről, ÁLLAT-, POR- vagy ÉTELallergiáról – érzelmi és gondolkodásbeli összefüggések húzódnak meg.

Leggyakrabban félelem, visszafojtott agresszió, szexualitással kapcsolatos blokkok, önbüntető programok állnak az allergia hátterében, melyek kezelése elengedhetetlenül szükséges az egészség visszanyeréséhez.

Mondok egy példát, ami teljesen érthetővé teszi, amiről beszélek.

Tegyük fel, hogy van egy ember, aki kényszeresen újra és újra a gyertya lángja fölé tartja a tenyerét, ami megégeti. Megfelelő kezelés segítségével helyrejön az égés által keletkezett sérülése, majd azt követően ismét a láng fölé tartja tenyerét…

Természetes, hogy a sebet is kell gyógyítani, ugyanakkor a mögöttes kényszert is szükséges oldani, ami okozta a tüneti megnyilvánulást.

Így van ez az allergiával is!

A REFLAXÁCIÓ (Paksi Zoltán által kidolgozott és védett módszer, amit kizárólag Csillagbölcselettel foglalkozó tanítványinak adott át) egy meditációban végzett talpkezelés, melynek során egyidejűleg történik a fizikai és a mentális gyógyulás. A következőkben kifejtem, hogyan….

Míg a speciálisan erre a kezelésre készült meditáció zenéje, szövege és hangfrekvenicája a lelki és szellemi harmóniát segíti, addig a közben végzett talpmasszírozás a szervekhez és csakrákhoz kapcsolódó zónákat stimulálva segíti a testi harmóniát. A kettő együtt, azáltal, hogy egyidejűleg történik ugyanazon cél érdekében, fokozott intenzitással aktiválja öngyógyítás energiáit Benned! Ennek köszönhetően hatékonysága összehasonlíthatatlanul erősebb, mint a külön talpkezelés és a külön végzett meditáció esetében.

A kezelés a születési képlet (horoszkóp/asztroszkóp) felállításával és elemzésével kezdődik, amiből kiviláglanak a fizikai tünetekkel összefüggésben álló lelki és szellemi területek. Ennek ismeretében tudom a kezelést teljes mértékben személyre alakítani.

Várlak most:

  • ha idén szeretnéd elkerülni a pollenallergia okozta tüsszögést, könnyezést, azt a rémes állapotot, hogy nem kapsz levegőt és teljesen levert vagy nap mint nap, míg mindenki más élvezi a nyarat. Még időben vagy, hogy segítsen a Reflaxáció és végre olyan felszabadult éved legyen, amilyenre azóta vágysz, mióta az allergia árnyékéban éled az életed.
  • ha bármilyen más, nem idényszerű allergiád van, amitől szeretnél végre megszabadulni, és úgy élni a mindennapjaidat, hogy csak az egészséges embereknek adatik. Emlékszel még erre az érzése abból az időből, amikor nem terheltek az allergia tünetei
  • ha más testi, vagy lelki problémád van és megtetszett ez a módszer 🙂

Szeretettel várlak!

Sziebig Tímea