Talpadon megtalálhatók a hét fő csakra, azaz energiaközpont területei, melyek megfelelő stimulálásával testi (1-3. csakra), lelki (4-5. csakra) és szellemi (6-7. csakra) egyensúlyodat meg tudod őrizni, kibillentség esetén vissza tudod állítani harmonikus rezgésébe.

A csakrák kiegyensúlyozott működése összefüggésben van fizikai és mentális egészségeddel, ami azért nagyon fontos, mert nem lehet kizárólag szervi, vagy pszichés egészségről beszélni, hiszen a látható tünetek gyökere mindig a láthatatlan dimenziókban rejlik.

Éppen ezért minden Reflaxációs kezelést azzal kezdünk, hogy megnézem a hozzám forduló társam csillagképletében (horoszkópjában / asztroszkópjában), hogy mindannak, ami élete jelen szakaszában kihívást kér tőle a fizikai valóságban, mi a lelki és szellemi háttere.

Ezt követően természetes, hogy nem lehet elegendő kizárólag a fizikai síkra ható kezelést alkalmazni.
A Reflaxációnak éppen az a lényege, hogy egy olyan gyógyító módszer, amiben egyidejűleg zajlik a látható és a láthatatlan kezelés mégpedig egy speciális meditációban történő talpmasszírozás útján.
Tehát relaxációban történik a reflexológiai kezelés, sajátos összehangolással, melynek köszönheti a módszer az egyedülállóságát.

Szeretettel várlak!

Sziebig Tímea