Lábfejünk az életutunk és mindennapjaink összegzésének szimbóluma. Olyan mint egy város, ahol mindennek megvan a maga helye és folyamatosan zajlik az élet.

De mi történik akkor, ha dugó keletkezik a belvárosban, vagy erdőtűz a parkban?
Felborul a város kiegyensúlyozott rendje és hirtelen minden figyelem a problémás területre irányul…
Ez a terület, ahol az egyensúlyból való kibillenés bekövetkezett, kihatással van a város összképére, csakúgy mint egy szerv megbetegedése vagy a szerv mögött meghúzódó lelkiség megbillenése kihatással van egészségünkre, teljességünkre.

Az egészség visszaállításához el kell végezni a “tűzoltást” a “dugó elhárítását”, mindezt azonban úgy, hogy közben a teljes szervrendszer kapjon figyelmet….

Hogy is néz ki mindez a Reflaxációs gyógyító kezelésre vonatkozóan, amelynek során meditációban történő talpmasszírozás zajlik?
Úgy, hogy minden egyes alkalommal végigmasszírozzuk a teljes talpat, az azon található fontos energetikai pontokat, kiemelt figyelmet fordítva a csakra területekre és a problémás szervekhez tartozó részekre.
Ez olyan, mintha az egész város összefogna annak érdekében, hogy kitakarítson, vagy rendbe tegyen egy bizonyos szegletet.

A szervezet együttes energiáinak egyidejű bevetése, valamint a lelki-szellemi energiák meditáció általi stimulálása vezet az egészség visszaállításához, a talpunkon kirajzolódó városunk kiegyensúlyozott lüktetéséhez 🙂

Szeretettel várlak:)

Sziebig Tímea