A talpon lévő energetikai pontok bizonyos szervekhez tartoznak, megfelelő stimulálásukkal tehát egyrészt beindul a szervezet öngyógyító, önregeneráló és önharmonizáló mechanizmusa fizikai síkon.

Ugyanakkor a szervekhez kapcsolható területek a talpon nem csupán fizikai, hanem lelki-szellemi energiaterületek is egyben, ami azt jelenti, hogy a testi szintű megnyilvánulás mögött meghúzódó mentális folyamatok is ugyanúgy gyógyíthatók és egyensúlyi helyzetbe hozhatók a meditációban végzett talpkezeléssel, tehát a Reflaxáció segítségével.

Mondok példát! Amikor valaki azt érzi, hogy nem elég bátor, visszatérő félelmei vannak, akkor ennek oldása érdekében a gyökér csakra és a nemi csakra (medencetájéki terület mindkettő) területeihez tartozó régiót masszírozom kiemelten.
Vagy amikor egy hölgynek a nőisége megélésével vannak nehézségei, attól függetlenül, hogy nincs semmilyen fizikai megbetegedése, a női szervek területe kerül fókuszba a masszírozás során.

Általában 7-10 alkalomra szokott szükség lenni a megfelelő eredmény eléréséhez. Ezen belül az első néhány alkalom után már egyértelműen lehet érezni a jótékony hatást, különösen akkor ha valamilyen akut helyzetről van szó, például valamilyen gyulladás lehúzására irányul elsődlegesen a kezelés.

Azt, hogy mikor érdemes jönni, még abból a szemszögből is fontos megközelíteni, hogy milyen időpontban kezdjük el a kezelést.
A legmegfelelőbb kozmikus időpontot a vendég személyes horszkópja / asztroszkópja alapján jelöljük ki. A születési képletben foglalt információk előzetes feltárásának a teljes kezelés szempontjából is fontos szerepe van.

Tehát akár testi, akár lelki nehézség merül fel valakinek az életében, a Reflaxáció gyógyító módszerével lehet segíteni annak oldásában.

Szeretettel várlak gyógyulni, energetizálódni, megnyugodni, felfrissülni:)

Sziebig Tímea