Lábad őrzi életutadon tett minden lépésed örömét és fájdalmát….

Ez utóbbiak elrejtésére való törekvés gyakran bőrkeményedések formájában mutatkozik meg a talpon, annak bizonyos szervekhez illetve lelkiséghez kapcsolódó területein.

Nem véletlen, hogy a legtöbb embernél elsősorban a tüdő, a pajzsmirigy, az ivarmirigyek és az agy hipofízis területéhez tartozó talprészeken keletkezik bőrkeményedés, törekedve elfedni a blokkok létezését, illetve kézzel történő kitapinthatóságát.

Hiszen a lélekre szívott és lélekbe zárt, ki nem beszélt érzések (tüdő, pajzsmirigy), valamint a nemiséggel kapcsolatos kibillenések (ivarmirigyek) és a koronacsakra általi (hipofízis) láthatatlan világokhoz való kapcsolódás területén jelentkező egyensúly hiányát szeretné a legtöbb ember eltitkolni.

Természetesen a bőrkeményedés, bár valóban plusz réteget képez az érintett területen, nem tudja elfedni, inkább felhívja a figyelmet az adott szerv, valamint a szerv által szimbolizált lélekterület kibillent működésére.

Ennek helyreállítására kínál lehetőséget a Reflaxáció gyógyító módszer, amely során a talp kezelésének egy része speciális meditációban történik…
Így egyidejűleg zajlik a öngyógyító és regeneráló folyamatok aktiválása a test és a lélek-szellem szintjén.
A módszer ezen különlegessége megmutatkozik a tapasztalható hatékonyságban.

Szeretettel várlak:)

Sziebig Tímea