Avagy a testsúly harmonizálása Reflaxációs kezeléssel?

Szándékosan nem írok a címben fogyásról / hízásról, bár kétségtelen, hogy amikor testsúlyunk nincs az ideális állapotban, akkor minden bizonnyal fogyni, vagy hízni szeretnénk. Itt most nem az alakformálásról beszélek, mert az más kérdés…

Nos, minden testnek van egyfajta törekvése a fizikai síkban való megmutatkozásra. Képviselni kívánja lényünket, láthatóvá tenni valamit a láthatatlan világunkból.

Kizárólag a testnek eme törekvését tiszteletben tartva szabad bármilyen változtatási folyamatnak nekikezdenünk külső megjelenésünkkel kapcsolatban, azaz például súlyfelesleg leadásának, vagy felvételének.

E folyamat sikerét lehet segíteni, hatékonyabbá tenni a talp bizonyos területeinek meditációban történő masszírozásával, de kizárólag akkor, ha teljességgel figyelünk az említettekre, tehát testünk megjelenési törekvésére.

Ebben az esetben elsődlegesen a pajzsmirigy és az emésztőrendszer működésének, valamint a méregtelenítő folyamatoknak a harmonizálásával lehet segíteni, az adott ember számára ideális súly elérését és megtartását.
Mindeközben természetesen oldásra kerülnek az adott fizikai működés lelassulása vagy éppen túlzottan intenzív működése mögött meghúzódó pszichés tényezők terén rejlő blokkok is.
Hiszen hosszútávra szóló testi harmónia kizárólag a lelki és a szellemi működés egyensúlyba kerülése útján érhető el, tartható fenn.

Szeretettel várlak:)

Sziebig Tímea