Felelőtlenség kategorikusan kijelenteni, hogy a daganatos betegeknek milyen kezeléseket szabad és milyeneket nem szabad alkalmazniuk.

A bizonyos gyógyító módszereket tiltó hiedelmek nagyon sok beteget korlátozhatnak a gyógyulásban.

Időnként találkozom azzal a köztudatban élő tévedéssel, miszerint daganatos betegség esetén nem szabad talpkezelést végezni…

Miért nem? A daganatos betegnek nem jár a gyógyulás?

A hagyományos talpkezelés, azaz a reflexológia abban segít, hogy a szervezet harmonikus működése visszaálljon az egészséges állapotba. A kezelést végző szakember ezt elsősorban a talpon megtalálható csakráknak (energiagömbök) megfelelő területeken keresztül végzett csakra tisztítással, és a csakrák egyensúlyi működésére való hangolásával éri el, nem csupán a tünetet hordozó szervterület stimulálásával.

A Reflaxációs gyógyító kezelés, ami egy irányított zenés meditációval összhangban történő talpkezelés útján történik, nem csupán testileg, hanem ezzel egyidejűleg, a meditáció útján mentálisan is támogatja a test-lélek-szellem kiegyensúlyozott működésének visszaállítását, stabilizálását, tehát a gyógyulást.

A Reflaxáció útján oldódnak azok a lelki-szellemi blokkok, amelyek a testi tünetek hátterében állnak és amik valójában fenntartják a fizikai elváltozást mindaddig, amíg annak létjogosultsága van, hiszen a betegség szeretne jelezni valamit az ember számára azzal kapcsolatban, hogy miben kell változtatnia a gondolkodásán és a lelkiségén az egészség érdekében.

Mindenkinek egyéni sajátosságokkal rendelkező gyógyulási útja van, és a legfontosabb lenne, hogy aki beteg, megengedje saját magának, hogy ráérzékeljen a számára segítő lehetőségekre.

Ezek egyike a Reflaxáció!

Aki per pillanat még feltétel nélkül megadja magát annak a félelemkeltő manipulációnak, miszerint daganatos betegség esetén tilos a talpkezelés útján történő gyógyítás, kérem csak gondolkodjon el azon, hogy 10 évvel ezelőtt milyen ellenállásba ütközött volna az a felismerés, hogy az allergia gyógyításában fontos szerepe lehet a parlagfűnek. Ez ma már köztudott és a gyógyászat részeként sokaknak segítséget jelent a fizikai folyamatokban.

Azonban a lényeg a lelkiségen és azon túl a szellemiségen van. Ezen a szinten próbálják hátráltatni bizonyos emberek egyes betegek gyógyulását, akiket azzal riogatnak, hogy mit nem szabad tenniük a valódi gyógyulásuk érdekében, és elhitetik a betegekkel, hogy testük / szerveik csonkolása az egészségük záloga, miközben a lelki-szellemi gyógyulásukat pedig a félelem csapdájába ejtik.

A beteg embereknél az szokta az egyik legnagyobb problémát jelenteni a gyógyulásban, hogy azért mert megbillen az egészségük, megadják magukat mások döntéseinek.
Hozzáteszem, ez akkor sem jó út, ha a betegnek mindenki a legjobbat akarja, mert sokszor mégsem a legjobbat teszi…

Szeretettel várlak gyógyulni, energetizálódni, megnyugodni, felfrissülni:)

Sziebig Tímea