Minden a talpadon megmutatkozó elváltozásnak fontos üzenete van, legyen az szemmel látható, mint egy sérülés, egy bőrkeményedés, egy szúnyogcsípés, vagy pusztán a reflexilógiai pontokon keresztül tapintható.

Amikor például valaki megfelelően előkészített szeánsz alkalmával mezítláb átgyalogol az izzó parázson, semmilyen égési sérülés nem keletkezik a talpain (ezt magam is megtapasztaltam).
Vannak azonban kivételes helyzetek, amikor alig látható és közel sem fájdalmas, mégis észrevehető mustármagnyi égésnyom kerül a talp valamelyik részére. Ilyenkor érdemes megnézni, hogy melyik szervhez tartozó terület volt sérülékeny.

Minden talpjelzés esetében fontos megvizsgálni, hogy melyik szerv területe üzen, ám ebből koránt sem lehet a szervre vonatkozó diagnózist megállapítani. Mégpedig azért nem, mert amennyiben az adott szerv egészséges, ám a hozzá tartozó lelkiség területén mutatkozik valamilyen blokk, arról is adhat jelzést a talptérképen történő elváltozás.

Például előfordulhat, hogy az ember nem tud megtenni bizonyos LÉPéseket annak érdekében, hogy átlépjen jelen élethelyzete korlátain… Ilyenkor a LÉP területén érzékelhető lehet elváltozás, annak ellenére, hogy magának a szervnek nincsen fizikai megbetegedése.

Tehát a talpra írt jelzések információt hordoznak azzal kapcsolatban, hogy milyen jellegű harmóniából való kibillenésre fontos odafigyelnünk. Ám fizikai betegségre, valamint annak mértékére vonatkozó megállapításokat tilos levonni pusztán ennek alapján!

A meditációban végzett talpreflexológiai kezelés, vagyis a Reflaxáció, segítségével beindulnak a szervezet öngyógyító, harmonizáló folyamatai. Mivel ennek a technikának az alkalmazását megelőzi egy születési időpont alapján felállított horoszkóp / asztroszkóp vizsgálata, a kezelés előtt az is kiderül, milyen lelki és szellemi üzenetek vannak a fizikai érzet, illetve mentális állapot hátterébe.
A kezelés olyan technikát alkalmaz (galaktikus érintés), ami segít abban, hogy ne csupán a testi, de lelki, szellemi síkon is kiegyensúlyozottá váljon az ember energetikai áramlása, hiszen olyan területek is masszírozásra kerülnek, amelyek spirituális működésünkért felelősek.

Szeretettel várlak gyógyulni, energetizálódni, megnyugodni, felfrissülni 🙂

Sziebig Tímea