A Reflaxációs kezelés azzal kezdődik, hogy megnézem a születési időpontod alapján felállított horoszkópodat / asztroszkópodat.

Ez két szempontból fontos!

Egyrészt, amennyiben bármilyen testi vagy mentális tüneted van, ami miatt nem érzed komfortosan magad az életedben, a születési képletedből fény derült arra, milyen lelki-szellemi folyamatok húzódnak meg jelen helyzeted hátterében. A talpadon lévő energetikai zónák kezelése ennek ismeretében zajlik.

Például egy légzőszervi probléma esetén minden bizonnyal fellelhetők kommunikációs blokkok. Valamiért nem működik az eszme-csere az ember életédben: nem tudja elmondani, amit szeretne; úgy érzi, nincs kivel megosztania érzéseit; nem képes meghallani, amit mások szeretnének mondani neki; csak beszél, de alig mond valamit; csak hallgat, de nem hallja a lényeget…

A születési képletből kiolvasható, hogy mindez milyen formában, mely életterületen, mi mindennel összefüggésben mutatkozik meg. Számomra ez adja ez egyik fontos pillérét annak, hogy hogyan végzem talpadon a kezelést,  segítve így az élethelyzeteddel kapcsolatos felismeréseidet is, amik elvezetnek Téged a megoldáshoz.

A másik dolog, amiért fontos megnéznem a horoszkópodat / asztroszkópodat, az, hogy az Égi állások alapján tudjam, melyik a számodra legmegfelelőbb időpont a kezelés elkezdéséhez.

A Reflaxációs módszerre használt ‘galaktikus érintés’ kifejezés nem csupán arra vonatkozik, hogy a születési képlet vizsgálatát követően történik a kezelés, hanem a masszírozás technikájára is.

A kezelés során a spirálgalaxisunk mozgását leképező mozdulatokkal stimulálom a talpadon lévő energetikai pontokat. Ennek köszönhetően harmóniába kerülsz az univerzális lüktetéssel, ami segítségedre van szervezeted és lelked öngyógyító folyamatainak megfelelő működésében. Másrészt ebből a technikából adódik az is, hogy a kezelés nem okoz számodra fájdalmat.

ÉG-SZERetettel várlak gyógyulni, energetizálódni, megnyugodni, felfrissülni 🙂

…ééééés TANULNI A talpad mindig kéznél van c. gyakorlati fogásokkal egybekötött előadásra, ahol megtanulhatod a talpkezelés öngyógyító technikáit a hétköznapokban felmerülő gyakori tünetek – fejfájás, hátfájás, női problémák, nyugtalanság, székrekedés, hasmenés, látás- és hallás problémák, pajzsmirigy túl- vagy alulműködés, cukorbetegség, vérnyomás ingadozás, szívügyek, lelki kérdések, spirituális összefüggéslátás, továbblépési nehézségek stb… – oldására.

Az előadásra 2 szabad hely van még! A részleteket ITT olvashatod.

Sziebig Tímea