Ezekben a napokban (júli. 30 – aug. 3.) a kozmikus idő minősége kifejezetten támogatja, hogy kimondd végre azokat az érzéseket, gondolatokat, ötleteket, amik feszültséget okoznak Benned.

Ez nem feltétlen békés beszélgetést jelent, sokkal inkább rendkívül dinamikus és előrevivő eszmecserét, amelyben nem csupán el tudod mondani, ami kikívánkozik belőled, hanem meg is tudod hallani a másik fél érzéseit, véleményét, meglátásait.

Nem biztos, hogy könnyű, de megéri!

Amire figyelj:

  • figyelmedet tartsd a lényegen és ne beszélj mellé
  • hivatkozz az eddigi megéléseidre a mondottakkal kapcsolatban, de ne vádaskodj
  • mély érzéseidből, zsigeri forrásodból szólj
  • képviseld a hited szerinti utat
  • ne ítélkezz
  • bízz magadban és az Isteni tervedbe

 

Ezekben a napokban nagy eséllyel szóba kerülnek a következő fél évre vonatkozó tervek, feladatok, lehetőségek és kihívások. Fontos tudnod, hogy azzal amit és ahogy most kimondasz, megbeszélsz gyökeresen fordítasz az eddigi életutadon.

Abban az égi konstellációban, ami ezt az időszakot jelzi, a Merkúr, a kommunikáció bolygója az Ikrek csillagkép Pollux oldalán halad, vagyis a halhatatlan minőségeket képviseli.

A most történő megbeszélések során arra figyelj, mi az amit viszel tovább, mi az értékálló számodra. Hagyd elmúlni, amire már nincs szükséged, a lényeg most azon van, ami vagy aki Veled marad!

S még valami! Ha ne adj Ég, méltatlan kiabálásra nyílna a szent szavak kimondására teremtetett ajkad, jusson eszedbe a következő:

Azok ordítoznak egymással, akinek a lelke olyannyira eltávolodott, hogy nem hallják a csendesen kimondott szavakat…

ÉG-SZER-etettel 🙂

Szímea