Légy őszinte! Meglépted azokat a változtatásokat, amiket a tavaszi időszak elindított benned? Úgy értem, lelkileg meglépted-e! Nem arra gondolok, hogy igyekeztél-e anyagilag bebiztosítani az életedet, stabilizálni a munkádat. Hanem arra, hogy a szívedre hallgattál-e a döntéseidben. Egyáltalán döntöttél-e, vagy még mindig sodródsz?

Ha az előbbi, akkor remek időszakod várható. Ha nem, akkor nehezebb lehet….

Július 13-22. között egy rendkívül feszült időszak köszönt ránk, ami épp azt segíti, hogy cselekedj végre. Vagy, ha magadtól nem teszed, akkor a sors kikényszeríti.

Egy biztos! Van valami, ami nem maradhat így tovább és ezt egyértelműen a tudtodra adja az élet…

Figyeld meg, Te mit lépsz erre! Hogyan reagálsz erre a feszítő energiára? Orvoshoz rohansz, felhívod a terapeutádat, kétségbeesetten keresed, hova utazhatnál el még gyorsan, vagy milyen tanfolyamra iratkozhatnál be, esetleg hova költözhetnél?

Szóval, még mindig kívülről várod a megoldást, az iránymutatást, a megnyugtatást, a megerősítést, a tudást, a hazavezettetést?

Nem fog menni! Rajtad a sor és ha ezt nem érted meg a szíveddel akkor csalódni fogsz a világban, mert nem oldja meg helyetted azt, ami a Te feladatod.

Viszont ugyanez az energia, kétségbeesés helyett a kiteljesedés élményével is megajándékozhat. Ez Rajtad múlik!

Ha az utóbbit választod, akkor azt tanácsolom, feszülj bele ebbe a pár napba, mint húr a hangszeren, és szólaltasd meg zsigeri mélységeidet, szenvedélyed dallamát, mesterfokon és végtelen hittel a szívedben.

S csak figyeld, ahogy elnémul a világ körülötted….

ÉG-SZERetettel:)

 

Szímea