Ezekben a napokban, július 5-7. között két ragyogó csillag kel egyidejűleg a horizonton. Egyik a Napunk, univerzumunk csillaga, másik pedig a Szírius.

A csodálatos fénnyel pulzáló Szíriusz a Nagykutya csillagkép szeme, a HŰSÉG szimbóluma.

A kutya, mint lélekkísérő minőség, a lelkedhez, vagyis az Isteni részedhez, tehát az ÖNVALÓDHOZ való hűséget ébreszti benned, különösen július 5-én a kora reggeli órákban (háromnegyed 7), amikor a TELIHOLD szembenállásba kerül ezzel az Égi konstellációval.

Légy hű magadhoz! – üzeni a kozmikus idő minősége, s ezúttal azt is megmutatja, hogy miért…

Mert az önmagadhoz való HŰSÉG a legerősebb VÉDELEM lelked számára itt a földi életben! -erről suttog a vasárnap reggeli Telihold, aki ezekben az órákban épp a PAJZS csillagkép égi védelme alatt kerekedik teljessé.

Akkor tudsz hű lenni önvalódhoz, ha

  • tudod honnan jöttél és merre tartasz
  • valódi érzéseidet nem cseréled el semmiért
  • lelked bölcsességével túl látsz a családi kötelékeken és felfedezed lélekcsaládod erejét

Ha esetleg most azt érzed, nehezen találsz vissza önmagadhoz, fordulj tiszta szívvel a veled, vagy a környezetedben élő kutya felé és nézz mélyen a szemébe… Egy pillanat elég lesz, hogy valódra ébredj!

Nemrégiben hallottam valakitől, hogy a hűség, döntés kérdése. Igaz! Ha másokhoz való hűségről van szó.

Az önvalónkhoz való hűség eleve nem kérdés, ezért nem kell róla dönteni. Hanem Isteni természetünkkel egylényegű alapállapot, ami megkérdőjelezhetetlen védelmet jelent az élet minden területén.

ÉG-SZERetettel 🙂

 

Szímea