Kérlek, emlékezz vissza, mit tanított számodra személy szerint az élet április első napjaiban!

Mit éreztél, milyen megéléseid voltak a kialakult karantén helyzetben, mivel kapcsolatosak voltak a félelmeid, és mit fogadtál meg, hogy másként fogsz csinálni, amikor annak az időszaknak vége lesz?

Az április első napjainak energiái  (Jupiter-Plútó találkozás) ugyanis visszatértek éppen ezekben a napokban, júni. 29-30-án különösen erősen. Más köntösben ugyan, de ismét mutatják erejüket és késztetnek a számodra szükséges minőségi változás megvalósítására.

Az élet ezúttal a hitrendszered útján hatol a szívedbe és két dolgot mutat meg:

  • amit eddig igaznak hittél, az nem AZ, vagy nem úgy igaz
  • amiben eddig nem hittél, az most megvalósulhat, megoldódhat

 

Bármi is történik, az lehet a megélésed, hogy átformálja a hitrendszeredet. Ám ha mélyebben beleengeded magad – és a Plútó energiák miatt nem is nagyon tehetsz mást – fogod érezni, hogy lelked mindigis erre a most történő változásra vágyott. Mert ez a mély Isteni szeretet és bölcsesség mentén történik, és hozzáállásodtól függően segíti megtörténni, vagy kényszeríti ki a gyökeres változásokat.

Ha most ebben az időszakban csalódást élsz meg, fontos látnod, hogy éppen annak az illúzíónak kell összedőlnie, amiben eddig hittél.

Az év végére tökéletesen látni fogod, hogy mindez hogyan vezet zsigeri, elementáris erőid felébredéséhez, melyekkel legyőzve félelmeidet egy egészen új minőségű életet tudsz teremteni magad és mások örömére 🙂

Lelked mélyén ott lakik egy csodálatos és különleges lény, az Unikornis, vagyis az Egyszarvú. Ő a hétköznapok durva rezgésszintjén láthatatlan. Ám megnyilvánul abban a pillanatban, ahogy érzéseid mélyére nézel és meglátod minden létező EGYségét.

Mert nincsenek mások és nincsen külvilág! Minden belőled fakad és életed szereplői pont azt a jelentet játsszák, amit Te itt és most tapasztalni vagy kész…

Amikor ezt megérzed a szíveddel, az Unikornis megjelenik életedben és szarvának ragyogó fényű hegyével mellkasod közepére mutat. Ekkor felzokog a szíved többezer éves terhei alól felszabadulva… S megtapasztalod végre, hogy a boldogságért semmit nem kell tenned, elég a szeretet, ami Te magad vagy!

ÉG-SZERetettel 🙂

Szímea