Mindannyian tervezett Sorssal születtünk erre az életre, és ez a vállalás évről évre, négy napon keresztül megkoronázódik.

Napunk ugyanis ilyenkor ér égi útján a Nimród csillagkép feje fölé és aranyló fényével koronázza meg az íjazó alakot.

 

Mit is jelent ez a mindannapjainkban?

Nimród úgy helyezkedik el a csillagos égen, hogy vállán tartja a Tejutat, az Istenek útját. Ez azt jelenti, hogy vállalja az isteni terv szerinti küldetését.

Ezt tesszük mi emberek is, amikor leszületünk erre e földi életre, csak útközben sokan elfelejtik mi is volt az égi tervük.

Az élet évről-évre ezekben a napokban emlékeztet rá, hogy Sorsod királyaként/királynőjeként születtél világra, s nem szolgaként kell leélned az életedet a munkáltató, a társadalom, a partnered, a családod uralma alatt.

Az íjazó alak mutatja számunkra, hogy vállalt sorsunk beteljesítéséhez egyszerre kell egyik kezünkkel célra tartanunk, másikkal elengednünk a nyilat. Nem lehet célt érni elengedések nélkül, hiszen épp az elengedés által érjük el, amit szeretnénk.

Erre emlékeztetnek a június 16-19-ig tartó beavató napok, melyek életünk koronázásának ünnepét hozzák el számunkra.

Valamint a Férfi minőség ébredésének napjai is ezek! S ki tudna szebben küldetésére ébreszteni egy Férfit, mint a Nő…

Érdemes ezekben a napokban a delelő Nap felé fordulva megnyitni szívünket a benne hordozott Isteni tervnek. Valamint megfogalmazni kívánságainkat és egyúttal a Sorsra bízni annak teljesülését….

Ha esetleg azt érzed, nem tudod mi a Teremtő szándéka Veled , akkor végezz a déli nap felé fordulva meditációt, és kérj választ, iránymutatást!

Ha hasonló témákról szeretnél olvasni, valamint videókat látni, gyere az ingyenes ÉG-SZER Fb csoportba!

Csatlakozz most, ha még nem vagy tag: https://www.facebook.com/groups/151534995542828/

Csodaszép, fényes napokat kívánok ÉG-SZERetettel 🙂

Szímea