Május 4-5-én a legerősebb a Nap-Merkúr együttállás energiája a Bika jelében, a KOS csillagkép teste alatt, ami elsősorban a következőket üzeni számunkra.

Elérkezett a világos gondolatok, a tiszta beszéd, a szívből fakadó eszmecsere ideje az életünkben, különösen a VÉNUSZI területeken: nőiség, termékenység, párkapcsolat, anyagi bőség, művészi-alkotó tevékenységek.

  • Itt az ideje, hogy új, magasztosabb célok testetöltése érdekében leülj megbeszélni igazán mély érzéseidet azokkal, akikkel lélekben erősen kapcsolódsz: párod, gyermeked, szülőd, lelkitársad.
  • A most kialakult beszélgetések rendkívül meghatározóak a kapcsolataid, elsősorban a párkapcsolati életterületed jövőjével összefüggésben.
  • Használd ki az energiák adta lehetőséget és mondd ki végre elsősorban magadnak, hogy mi az, amit igazán szeretnél a jövőben termékennyé tenni az életedben, legyen az érzelmi, vagy anyagi vonatkozású.
  • Fókuszba kerül a NŐSÉG kérdése. Most nem csupán könnyebben tudsz rálátni saját Nőséged értékeire, de képes vagy ezeket az értékeidet a kommunikációdban is kifejezni, úgy, hogy mások is megértsék, amit üzenni szeretnél velük…
  • Most alkalmad lesz megtapasztalni, hogy a Női energiáid működtetése NÖvekedést indít el az életedben, lelkileg és fizikailag egyaránt, tehát: kapcsolataidban, anyagiakban, alkotásaidban. Igazi beavató folyamatokat élhetsz meg most ezzel kapcsolatban.

A Nap-Merkúr együttállás energiája, május 4-5-én a legerősebb, de egészen május 9-ig eltart…

Ez a pár nap kifejezettel alkalmas arra, hogy felfényesítsd NŐségedet és kifejezd ezt mások felé, ezátlal megtapasztald áldásást 🙂

Figyelj rá, hogy mivel a jelen konstelláció a HÁROMSZÖG csillagkép alatt vonul át, a most kijelölt céljaid feleljenek meg a szentháromság elvárásainak, tehát: minőségig legyenek magas rezgésűek fizikailag-lelkileg-szellemileg.

 

ÉG-SZERetettel:

Szímea