Ha egyvalamit kérhetnél karácsonyra, Őt kérnéd vissza, akár egyetlen percre, egy ölelésre, egy szóra, de nem lehet.

Azt érzed, nélküle nincs ünnep többé, nincs ragyogása a fénynek, nincs íze a bejglinek, s a karácsony nem más, mint túlélés, amit összeszorított fogakkal ki kell bírni, ha már erre ítélt a sors.

Eszedbe jutott-e már, hogy lehet ez másként? El tudod-e képzelni, hogy a gyásszal együtt nem elviselhetetlen keserűségben telik az idei karácsonyod?

Személyes tapasztalatból tudom, hogy ez lehetséges

Amikor elengeded azt az elgondolásodat, hogy a gyász díszei megölik a karácsonyt, akkor lehetőséget adsz az életnek, hogy megajándékozzon, úgy, ahogy nem is gondolnád…

Ahhoz, hogy erre fel tudj készülni, hogy el tudd fogadni az élet karácsonyi ajándékát,

felajánlok Neked egy

SZEMÉLYRESZÓLÓ KONZULTÁCIÓT

A Te személyes élethelyzeted és gyászod magában hordozza azt a kulcsot, amivel segítek számodra kinyitni az ünnep ajtaját.

 

Ehhez az egyéni konzultációhoz most 2 BÓNUSZT is adok Neked!

  1. a konzultációt az idei évre szóló decemberi kedvezményes díjszabással veheted igénybe
  2. elégedettségi garanciát vállalok a konzultációra, ami azt jelenti, hogy ha a találkozásunk végén azt érzed, nem kaptál hasznos iránymutatást, és ezt azonnal jelzed nekem, akkor nem kell fizetned egy fillért sem.

Mivel nagyon kevés az idő karácsonyig, sőt az ünnepi hangulat már meg is kezdődött, olyan konzultációra számíthatsz, ahol az összes tudásom és segítő eszközöm közül bármelyik akár együttesen is „bevetésre” kerülhet: csillagbölcselet, lélekgyógyászat, meditációs és regressziós technika stb…  

Mindez annak érdekében, hogy egy feketének indult, túlélésre tervezett karácsony, meg tudja mutatni a színeit számodra és szivárványt fessen a szomorúsággal teli lelkedbe. Kerüljön a gyász méltó helyére a szívedben, hiszen maga a gyász is egy ünnep.

Ez az együttműködés különösen intenzív energiák mozgósítását igényli részemről, ezért maximum 10 ilyen konzultációt tudok vállalni, december 20-ig bezárólag.

Amennyiben szeretnéd biztosítani a helyedet, kérlek, jelentkezz itt: sziebigt@gmail.com, add meg a telefonos elérhetőségedet és keresni foglak, amennyiben van még szabad hely!

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea