Akár régóta élsz egyedülállóként, akár nemrégiben szakítottál, vagy hagyott el a párod, ilyenkor decemberben valahogy mindent sokkal nehezebbnek élsz meg a lelked mélyén…

  • összeszorult szívedbe méginkább belesajdul a fájdalom, amikor meglátsz egy ölelkező párt…
  • elsírod magad, ha a karácsonyi vásárban megpillantasz egy páros ajándékot…
  • sűrűbben jönnek veled szembe olyan élethelyzetek, cikkek, videók, filmek melyek kíméletlenül szembesítenek vele, hogy pár nélküli egyedüllétben kell töltened az ünnepeket, míg mások boldog együttlétben várják a karácsonyt…

Ismerem, olyan érzés ez, mintha nem lenne más lehetőséged, mint bekapcsolni a túlélő programot és fogcsikorgatva kibírni azt a nyomorult néhány napot, amit az egész világ ünnepnek nevez, csak épp számodra nem az.

Eszedbe jutott már, hogy lehet ez másként? El tudod képzelni, hogy nem keserűségben és lelki fájdalmak közepette éled meg a karácsonyt, már az idén?

Biztos vagyok benne, hogy az ezévi áldott karácsony megélésének nem csupán a lehetősége van benned, hanem ahhoz hozzá is tudsz férni.

Ehhez nem szükséges mást tenned, mint átirányítani a figyelmed reflektorát a kétségbeesés borús fényéről a lehetőség szivárvány színeire.

Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, felajánlok Neked egy

SZEMÉLYRESZÓLÓ KONZULTÁCIÓT

A borúból-derűbe történő átkapcsolás nyomógombja mindenkinél egyéni. A tiédet, a Te személyes élethelyzetedből fogjuk megtalálni és aktiválni!

 

Ehhez az egyéni konzultációhoz most 2 BÓNUSZT is adok Neked!

  1. a konzultációt az idei évre szóló decemberi kedvezményes díjszabással veheted igénybe
  2. elégedettségi garanciát vállalok a konzultációra, ami azt jelenti, hogy ha a találkozásunk végén azt érzed, nem kaptál hasznos iránymutatást, és ezt azonnal jelzed nekem, akkor nem kell fizetned egy fillért sem.

Mivel nagyon kevés az idő karácsonyig, sőt az ünnepi hangulat már el is kezdődött, olyan konzultációra számíthatsz, ahol az összes tudásom és segítő eszközöm közül bármelyik akár együttesen is „bevetésre” kerülhet: csillagbölcselet, lélekgyógyászat, meditációs és regressziós technika stb…

Mégpedig annak érdekében, hogy Te, beszűkült és lélekben megdermedt túlélés helyett, szeretetteljes lényedhez méltón, harmonikus lelkiállapotban éld meg ünnepeket.

Mindez különösen intenzív energiák mozgósítását igényli részemről, ezért maximum 10 ilyen konzultációt vállalok, december 20-ig bezárólag.

 

Szeretnéd biztosítani a helyedet az egyikre?

Akkor jelentkezz ezen az e-mail címen: sziebigt@gmail.com, add meg a telefonos elérhetőségedet, és én keresni foglak, amennyiben van még szabad hely!

 

ÉG-SZERetettel 🙂

Sziebig Tímea