Létezik egy Csillag, az egyetlen, amivel ha innen a Földről nézve egy képzeletbeli egyenessel összekötjük magunkat, és meghosszabbítjuk ezt az egyenest, akkor pont a spirálgalaxisunk közepébe érkezünk…

Oda, ahol percenként csillagok milliónyi születnek… Oda, ahol lüktet a teremtő erő… Az a teremtő erő, ami Benned is lüktet folyamatosan, és amit aktiválni tudsz bármilyen vágyad, célod eléréséért, legyen az anyagi, vagy lelki természetű.

Ám olyan is van, amikor az élet aktiválja számodra 🙂 Most épp ez történik, hiszen november 26-27-én a Vénusz találkozik égi pályáján ezzel a Csillaggal. A csillag nem más, mint a Nyilas csillagkép nyilának hegye.

Ez az Égi találkozás azt üzeni számodra, hogy most „lődd ki” a vágyaid nyilát a céljaid felé, mégpedig vénuszi vonatkozásban: szerelem, párkapcsolat, termékenység, anyagiak, alkotó energia, és ezúttal a női betegségek gyógyulására is vonatkozik az iránymutatás.

Kívánhatsz szerelmet, bőséget, termékenységet, gyógyulást, a kozmikus idő minősége most azt segíti, hogy a teremtő erőd megnövekedjen…

Ha tetszik ez az írás, és még nem vagy tag, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

CSATLAKOZOM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTHOZ

Ám egy dologra fontos felhívnom a figyelmedet!

Nem mindegy, hogy a megnövekedett teremtő erőd, mennyire megterhelt olyan folyamatokkal, amik elengedésre várnak az életedben… Mert sajnos ezeket is bele tudod vinni a teremtésbe.

Mielőtt kérnél a Teremtéstől, válj meg mindattól, aminek vénuszi értelemben lejárt az ideje az életedben.

  • Ha olyan kapcsolatban vagy, ami már meghalt benned, mint párkapcsolat, engedd el, még ma.
  • Ha egyedül vagy, élvezd ki még ma.
  • Amit tudsz, fizess ki, még ma. Amit nem tudsz kifizetni, az azzal kapcsolatos aggodalmat engedd tova
  • Az alkotást, amit elrontottál, dobd ki még ma.
  • Ha beteg vagy, köszönj el a betegségtől hálával a hozott tanításért, még ma.

Ha tetszett ez az írás, és még nem vagy tag, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

CSATLAKOZOM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTHOZ

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea