Október 13-án, vasárnap, késő este, 23.00 óra után néhány perccel köszönt ránk a Telihold.

A Nap-Hold szembenállása lényeges fordulópontot hozhat most az életünkben, hiszen úgynevezett kardinális jelekben (Kos-Mérleg) történik.

Ez a mágikus pillanat egyúttal azt üzeni számunkra, hogy valaminek az elengedésével, leépítésével, valamitől való megválással egy egészen új korszakot tudunk indítani a következő két hétben az életünkben.

Az, hogy pontosan milyen folyamatokat és életterületeket érint ennek az égi jelenségnek az iránymutatása, kiderül a csillagképi környezetből.

A Hold a Telihold idején a Halak csillagkép visszaúszó halacskájának fonalánál lesz. Ez azt üzeni, hogy fontos ráhangolódnunk a kapcsolatainkban megjelenő érzelmi szálakra, melyek mentén visszatalálunk a kapcsolat lényegéhez. De mi a lényeg? Mindig az, ami a lelkünkbe van írva, ami mentén összefonódunk (hal fonala), az amiért egyáltalán találkoztunk ebben az életben. Valami olyasmi, amit szívünk mélyén fontosnak érzünk rendezni az adott emberrel. Legyen szó magunkról, vagy más személyről.

Erre a lelki területre segít most rálátni a Teliholdat megvilágító Nap, aki épp a Szűz csillagkép jövőbe lépő lábánál halad égi útján. Pozíciójából adódóan azt üzeni: lépj tovább!

Lépj tovább, mégpedig abban az érzelmi kérdésben, ami újra és újra visszahív (visszaúszó halfonál) egy adott találkozásba, egy kapcsolódásba, egy lelkileg meghatározó élethelyzetbe.

A kozmikus időzítés most segíti ezt az előrelépést, ami két dolgot jelenthet. Vagy kilépsz, továbblépsz az adott érzelmi helyzetből, vagy egy magasabb szintre lépsz a folyamatban, például a kapcsolat minőségét illetően. Hangsúlyozom, bármilyen kapcsolatról lehet szó, ám nagy eséllyel előtérbe kerül a párkapcsolati életterület. (Nap a Mérleg zodiákus jelében van.)

A lényeg! A vasárnapi Telihold segít

  • rálátni valamilyen számodra érzelmileg fontos kapcsolat lényegére
  • összegezni az abban történő folyamatokat
  • továbblépni abból a kapcsolati minőségből, aminek lejárt az ideje

Mindez azért fontos, mert így TUDSZ MOST KILÉPNI OLYAN ÉRZELMI SZÁLAK KARMIKUS FOGSÁGÁBÓL, MELYEK BEHÁLÓZNAK évek, akár évtizedek, vagy életek óta!!!

Mit érdemes tenned?

  1. Már vasárnap délután és még hétfő reggel is figyeld, milyen érzések mentén kezdenél cselekedni, és engedd ezt meg magadnak. A racionális gondolatok helyett, figyelj inkább lelked jelzéseire és hagyd, hogy azok irányítsák tevékenységedet. Így tudod most a legkönnyebben megvalósítani azt a lelki összegzést, és továbblépést, amire személy szerint szükséged van.
  2. Mivel késő este köszönt ránk a Telihold, előfordulhat, hogy a fentiekben leírtakról álmunkban kapunk üzenetet. Kérj iránymutató álmot, amikor lefekszel!
  3. Ha ébren vagy a Telihold időpontjában, érdemes meditációban ráhangolódnod az égi üzenetekre, hogy könnyebben meg tudd érezni, ami itt és most a Te személyes életedre vonatkozik.

Ha tetszett ez az írás, és még nem vagy tag, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea – asztrozófus