Csodálatos két hétre nyíló Csillagkapuba érkezünk a szerelem, a párkapcsolat, a szerelmetes tevékenységek, a művészi alkotások, és az anyagi termékenység szempontjából.

Október 3-16. között ugyanis a Vénusz az Angyal csillagkép fényminőségében halad az Égbolt színpadán… Ezen belül kiemelt energiájú nap lesz az okt. 12-13.!

Nézzük a részleteket 🙂

Mindenek előtt rendkívül fontos, hogy ma-holnap (szept. 30-okt.2.), amikor a Vénusz, égi útján már az Angyali dimenzió bejáratához közelít, mi itt a Földi életünkben, hogyan készülünk a belépésre, vagyis arra a rezgésszint emelkedésre, amit az Angyalok világa segít számunkra.

Amikor egy planéta az Angyal csillagképben jár, mindannak a területnek amit a bolygó képvisel, a rezgésszintje meg tud emelkedni a mindennapjainkban, ha készenállunk rá. A Vénusz esetében ezek elsősorban: szerelem, párkapcsolat, szerelmetes tevékenységek, alkotás, anyagiak.

Kiemelten fontos tehát a hét első felében (hétfő-kedd-szerda), hogy milyen irányú lépéseket teszünk a „fénykapun” való belépés előtt, hiszen ezekkel készítjük elő a találkozást a magasabb dimenziók segítőivel, amilyenek az Angyalok is.

Tedd és tudatosítsd a következőket, hogy felkészülj erre az időszakra és megtapasztald az Égi áldást azon a vénuszi életterületeden, ahol számodra ez a leginkább fontos, legyen az akár anyagi természetű, akár érzelmi…

Fogadd az Angyalokat vénuszi energiákkal… Készülj fel érkezésükre, már ma, hogy ne maradj le a találkozás pillanatáról…

  • Tisztítsd meg rózsakvarc ékszereidet és tárgyaidat! Az ékszereket kezd el viselni mától, és hord őket az elkövetkezendő két hét minden napján. A tárgyakat tedd otthonodban kiemelt helyre!
  • Figyelj a rózsádra! Ha van a kertedben rózsa, fordíts most több figyelmet rá. Ha nincs, ültess most! Ha nincs kerted, tegyél rózsát a lakásodba, lehetőleg, fehéret, rózsaszínt, vagy vöröset.
  • Végezz szakrális csakra (2-es csakra) meditációt, ezzel hangolod a vágykeltő energiáidat magasabb rezgésre.
  • Helyezd előtérbe az édes ízeket az étkezésedben, de ne vidd túlzásba szénhidrát gazdag ételek fogyasztását! A mértéktartás az egyik legfontosabb szempont ebben az időszakban.
  • Teremts harmonikus környezetet magad köré, nem csak rendet, szépséget is!
  • Vegyél meg valamit pénzért, amit eddig nem engedtél meg magadnak (ez lehet egy egészen kis apróság, nem az érték számít)!
  • Adj oda valamit abból, amit eddig birtokoltál és nehéznek érezted, hogy megválj tőle!
  • Kezdj énekelni és táncolni, s tedd ezt most nap, mint nap!

 

Kiemelt napnak ígérkezik az okt. 12-13. (Vénusz-Uránusz szembenállás), amikor váratlan fordulat jelentkezhet az életedben, elsősorban valamelyik vénuszi területen.

Itt jöhet egy új szerelem, vagy egy új fordulat a meglévő kapcsolatban. Eszedbe juthat egy zseniális ötlet, ami alkotást szül. Fordulópont következhet be az anyagi helyzetedben… Lényeg, hogy az Angyalok kiemelnek a hétköznapi körforgásból és megmutatják a komfortzónán túli lehetőségeidet…

Amennyiben ez kellemetlenként megélt feszültség formájában jelentkezne az életedben, fontos tudnod, hogy épp ezáltal van lehetőséged fordítani élethelyzeteden. Használd ki ezt a lehetőséget, tudva, hogy az Égiek segítenek!

 

Ezúton szeretném felhívni figyelmedet a holnapi INGYENES előadásomra, amit Balassagyarmaton tartok.

CSILLAGPORBÓL LETTÜNK – Földi életünk az Ég tükrében
Íme a részletek: https://www.sziebigtimea.hu/?p=1954

Ha tetszett ez az írás, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea