Akár párkapcsolatban élsz, akár nem, eljött a végső visszaszámlálás ideje magára a párkapcsolati életterületedre vonatkozóan az év utolsó negyedében.

Ennek oka az, hogy egészen közel vagyunk az életedben jelenleg zajló sorsfordulati folyamat kiteljesedéséhez, ami 2019 végére – 2020 elejére várható, és ez mindenképpen ki fog hatni elsődleges tükrödre, a párkapcsolatodra.

Amennyiben egyedülálló vagy, a benned zajló gyökeres változások lesznek kihatással a téged tükröző külvilágra, ezáltal párkapcsolati lehetőségeidre.

Csillagbölcselettel foglalkozó Asztrozófusként, az égi üzenetek mentén azt látom, hogy ez az időszak lehet életed fantasztikus lehetősége! Ám lehet drámai pillanatok sorozata is, ha nem vagy elég tudatos, ha félelmek, aggodalmak munkálnak benned, és ha az elméd rabságában maradva indulsz neki ennek a sorsdöntő helyzetnek. Ezesetben az történhet, hogy

  • tönkremegy az egyébként jól működő kapcsolatod, mert azt áldozod be, holott nem is abban van az alapvető problémád
  • teljesen felemészt a meglévő rossz kapcsolatod, mert a sok változás közepette annak labilitásában keresed a stabilitást, és nem veszed észre, hogy mocsárra építkezel
  • beleragadhatsz a magányodba, mert annyira kétségbe vagy esve, hogy sosem találod meg a társadat, hogy esélyt sem tudsz adni annak, hogy felismerd őt.

Mit tehetsz?

Megrántod a vállad, hiszen mindig volt valahogy, most is lesz… Ez olyan, mintha a műtőasztalon feküdnél és azért, hogy a kezdő sebész gyakorolhasson, engednéd levágni az egyik lábadat… Végülis, van még egy, nem?

DE van egy áldásosabb út is 🙂

Gyere el a kis csoportban megrendezésre kerülő

VÉGSŐ VISSZASZÁMLÁLÁS A PÁRKAPCSOLATBAN c.

beavató napra!

Miért? Mert már nincs sok időd a megfelelő változtatásokra! Ideje elkezdeni, ha átugrani szeretnéd a szakadékot, nem belezuhanni.

Figyelem, a beavató nap helyszíne maximum 20 fő befogadására képes. Ez a létszám nagyon hamar összeáll, ezért ha szeretnél tagja lenni a résztvevőknek, jelentkezz mihamarabb!

Mielőtt áttekinted a programmal kapcsolatos részleteket, nézd meg ezt a videó, hogy mélyebben megértsd, miért életbevágóan fontos most olyan döntéseket hozni, amelyek nem félelemből, hanem szeretetből születnek.

https://www.youtube.com/watch?v=jmpA-SmU8uc

 

Program:

  • A délelőtt folyamán elmondom 2019 utolsó negyedére a Csillagos ég megszívlelendő iránymutatásait a párkapcsolatok vonatkozásában.
  • EBÉD – szabadon választható
  • Délután gyakorlati útmutatást nyújtok arra nézve, hogyan tudod még időben megvalósítani a párkapcsolati életterületedre vonatkozóan az égi üzeneteket.
  • Lehetőséged lesz rá, hogy feltedd személyes kérdéseidet, valamint a többiek kérdéseire adott válaszokból is leszűrt a rád vonatkozó üzeneteket.

Nyugodj meg, nem vagy egyedül az aggodalmaiddal, a kételyeiddel… Ám ettől még nem feltétlenül van szükséged rájuk, csak ha feltétlenül akadályokat akarsz állítani magadnak abban, hogy végre olyan párkapcsolatban élj, amiben szeretni tudod magadat a másik társaként, és szeretni tudod az életet!

 

Helyszín: Zenit Jurta (Hollókő, Sport u. 9.)

Időpont: 2019. szeptember 28. szombat, 10.00 – 16.00

Részvételi díj: 11.900 Ft

Ebéd opcionális: 1.900 Ft

A programra való regisztráció a teljes részvételi összeg átutalásával történik. Ezt követően tudom biztosítani a helyedet a beavató napra. Számlaszámot a jelentkezéskor adok.

Jelentkezés és további információ:

Sziebig Tímea

+36-20-533-5588

sziebigt@gmail.com