Visszafordulni csak kulcsfontosságú dolgokért kell. Bármiért lehet, de amikor azt érzed, hogy kell, akkor biztos, hogy rendkívül fontos dologról van szó, ami nélkül nem tudsz továbbmenni.

Gondolj csak bele, elindulsz egy régen látott szerettedért a reptérre, de a kocsinál jut eszedbe, hogy a kulcsot a konyhaasztalon hagytad. Egész biztos, hogy visszafordulsz érte, ugye?

Most egy ilyen időszak kezdődik az életünkben, amikor vissza kell fordulnunk valamilyen kulcsfontosságú dologért annak érdekében, hogy tovább tudjunk menni arra, amerre már elindultunk, hogy folytatni tudjuk, amit nemrégiben elkezdtünk…

A bolygók, a Földről szemlélt látszólagos mozgásukban időnként visszafelé haladnak az Égen egy ideig… Ezeknek az időszakoknak mindig kiemelt üzenetük van, mert azt jelzik, nekünk is fontos megállni és visszafordulni valamiért az életünkben.

Mielőtt elmondanám a jelen helyzetre vonatkozó részleteket ezzel kapcsolatban, arra kérlek, emlékezz vissza rá, mi történt Veled idén tavasszal! Mi volt az az élmény, találkozás, élethelyzet, bármi, ami egy új időszakot indított el az életedben, s immár kitörölhetetlen részévé vált annak?

Márciusban ugyanis a tisztítást, megújulást, zsenialitást és a meglepő, váratlan furdulatokat hozó Uránusz planéta belépett a Bika jelébe, egyúttal a KOS Csillagképe alá, jelezve, hogy minden fel fog borulni, meg fog tisztulni, meg fog újulni, át fog rendeződni, megkérdőjeleződik és új értelmet kap az életünkben azzal kapcsolatban

  • ahogy addig a párkapcsolatokhoz viszonyultunk (pl.:amit eddig gondoltunk az igaziról, a hűségről, a megcsalásról, a szeretői kapcsolatokról, vagy konkrétan a párunkról)
  • amit addig biztonságosnak tartottunk (pl.:kell, hogy legyen munkahelyem, hogy meg tudjak élni…)
  • ahogy addig az anyagiakról, a pénzről gondolkodtunk (megörökölt “mantrák”, pl.: a pénzért keményen kell dolgozni)
  • amit birtokolni akartunk (pl.: férjem, feleségem, házam, életem…)
  • amit bármilyen vonatkozásban megszoktunk és amire berendezkedtünk

 

Ennek szellemében elkezdődött egy új fejezet az életedben, ám ebben a folyamatban most megállást kér az Ég.

Miként az Uránusz is megállt a napokban és augusztus 12-én visszafordul égi pályáján, majd egészen 2020. január első feléig hátráló mozgást végez. Jelezve ezzel azt, hogy állj meg Te is és fordulj vissza a kulcsért, ami nélkül nem mehetsz tovább a megújult utadon.

Mi a KULCS? Ezt is az Égre írta a teremtő az Uránusz üzenetébe…

  • valami még NEM ELÉG TISZTA – talán egy konkrét személlyel fontos tisztáznod valamit, ami elmaradt tavasz óta, talán magadban szükséges letisztítani a hozzáállásodat a dolgokhoz.
  • valami még NEM ÚJULT MEG benned kellőképpen – talán még túlságosan ragaszkodsz a mintáidhoz, főleg a pénzzel, a biztonsággal kapcsolatos gondolkodásodban, valamint a párkapcsolatok terén való megszokás, valamint a társ birtoklása kérdéseiben.
  • valamiben még NEM LÉPTED ÁT A KORLÁTAIDAT – talán még mindig a biztonságot jelentő komfortzónában van az egyik lábad, és fontos lenne belátnod, hogy a szakadékot csak egy nagy ugrással lehet átugrani, több kis lépés nem elegendő
  • valami még HIÁNYZIK A SZABADSÁGODHOZ – talán pont úgy tudod ezt elérni, hogy lemondasz olyan dolgok támogatásáról, amik szabadság helyett a rabszolgaságról szólnak. Pl. nem vásárolsz meg olyan termékeket, amik emberek kizsigerelésével jöttek létre (gyerekmunka).

Ezek a KULCSOK szükségesek a továbbhaladásodhoz abban a vonatkozásban, amiben a tavasz új időszakot hozott számodra! Ne légy rest visszafordulni értük, hogy ne kelljen úgy toporognod az életben, mint egy autó mellett kulcs nélkül 🙂

Robert Brault erre azt mondja: “Ha hátra kell lépned, hogy előreléphess, az nem katasztrófa. Az cha-cha-cha.” 🙂

Ha tetszett ez az írás, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

ÉG-SZERetettel:

 

Sziebig Tímea