Mi az, ami valójában a Tiéd ebben a földi életben? Ha mélyen elmerengsz ezen a kérdésen, ráébredsz, hogy semmi nem a tiéd…

Nem csak a tested, a pénzed, a házad, a gyermeked, a párod nem a tiéd, de az érdemeid, az érzéseid sem, még a neved sem, a nemed sem, és az sem, amit az életednek hiszel… Mindezt egy napon visszaadjuk a létezésnek.

Az élet nem a miénk! Nem a tiéd, vagy az enyém. Az élet VAN! Te pedig kiválasztott vagy rá, hogy áramoljon rajtad keresztül. Úgy, ahogy csak rajtad keresztül tud megnyilvánulni.

Át tudod adni magad ennek az áramlásnak, átlényegülni neki, és megengedni, hogy történjen?

Ha igen, soha többet nem lesz gondod semminek az elengedésével. Mert a kapok „üzemmódból”, amit az egó vezérel, átkapcsoltál adokba, amit az élet irányít…

Igen, az élet nem a tiéd, hisz ennél sokkal többről van szó. Te magad vagy az élet! S amikor ezt megérzed, mindenkiben felfedezed saját önvalódat…

Miért is kéne innentől kezdve elengedni bármit, hisz semmi nem a tiéd, viszont minden TE vagy!!!

Ennek a megélésére tanítanak ezek a napok a csillagok és bolygók üzenete tükrében. Aug. 6-10-ig a NAP és a VÉNUSZ csodás tánca ugyanis a Rák csillagkép elengedő ágánál jár az Égbolt színpadán.

Lehet, hogy valaminek az elmúlását éled meg a napokban, talán épp a szerelemben, vagy más vénuszi területeken (kapcsolatokban, művészi tevékenységben, pénzügyekben, szerelmetes tevékenységekben). Ez a tapasztalás most arról szól, hogy valami fényességesnek a megteremtése az életedben bizonyos érzelmi elengedésekkel jár. Erősen megjelenhet a szülői minták elengedése, melyekkel eddig korlátoztad magad a vágyaiddal, a nőségeddel, férfiként a női nemmel, a szerelemmel, a teremtéssel kapcsolatban.

Ilyenkor jön az elme leggyakoribb kérdése: ok, de hogyan engedjem el a mintáimat?

Egész egyszerűen ébredj rá, hogy semmi nem a tiéd, a minták sem, amikhez eddig valamiért ragaszkodtál…

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

 

ÉG-SZERetettel 🙂

 

Sziebig Tímea

csillagbölcselettel foglalkozó asztrozófus