Az égi forgatókönyv szerint Vénuszé a főszerep egész héten, aki szinte minden arcát bemutatja július 16-21 között.

Miként az égbolt színpadán, úgy földi életünk táncparkettjén is eljött az ideje annak, hogy táncba vigyen a szerelem, és megfeledkezzünk minden másról, amit csupán elménk gondol roppant fontosnak újra és újra.

A hét minden napja más zenére és más tánclépésekre inspirál, ám a reflektorfény mindvégig a bennünk élő szerelem Istennőre fókuszál, aki minden táncot más partnerrel jár. Vénusz ebben a időben ugyanis, kapcsolódik Szaturnuszhoz, Neptunuszhoz, a fel- és leszálló holdcsomópontokhoz és Plútóhoz.

Ez megélésünk szintjén azt jelenti, hogy az elkövetkezendő napokban egymás után tapasztalhatjuk meg

  • a szerelem valódi értékeit és azt, hogy múlnia kell annak, ami nem állja az idő próbáját.
  • az égi szerelem mennyei izét, valamit azt, ha épp ennek illúziójába kergetjük magunkat.
  • a válaszút által kért elmélyülést, illetve a döntéshez szükséges felébredést
  • a zsigeri szenvedély végzetes erejét, mely nem tűri, hogy ne vegyünk róla tudomást
  • s, hogy pusztulásra van ítélve, mi életképtelen, mert csak így tud megérkezni, ami igazán méltó, ami elsöprően erős, ami halhatatlan…

Kemény próbatételként jelenhet meg ez az időszak az életünkben, hiszen nem tudunk kitérni az elöl, hogy színt valljunk érzéseinkről, legalábbis magunk előtt.

Mindez felkészít arra, ami a következő héten vár ránk, amikor is eljön az ideje annak, hogy mindezt kommunikálnunk kell az érintettek számára is, amit a kozmikus idő minősége július 22-26 között kifejezetten támogat.

S, hogy mindennek az időszaknak mi is a magasabbrendű célja?

Nos, erről írok majd július utolsó napjaiban. Ám annyit elárulhatok, hogy az égi rendezés augusztus első felében azt a lehetőséget kínálja számunkra, hogy a fényességes szerelem erejének segítségével meg tudjunk válni a múltunkban gyökerező, felmenőink által belénk programozott mintáktól. Augusztus második felében pedig annak a lehetősége vár ránk, hogy egyesítve igaz társunkkal a szerelem által megnyilvánuló teremtő erőnket, életünk királyává és királynőjévé váljunk.

Ehhez most mérettetik meg, választatik ki a valódi társ, aki csakis olyan lehet, akivel a halhatatlan szerelem egységét érezzük, tapasztaljuk, éljük.

A szerelem érzése megjelenhet egy alkotásunkkal, egy szerelmetes üggyel kapcsolatban is, aminek teljes odaadással át tudunk lényegülni…

Ha tetszett ez a bejegyzés, csatlakozz az ÉG-SZER zárt Facebook csoporthoz, ahol hasonló írásokat, videókat, élő bejelentkezéseket találsz, elsősorban párkapcsolat, egészség, anyagiak témakörében. Mindezt a Csillagok tükrében.

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea