Add meg magad a feszítő energiáknak és engedd, hogy az élet megpendítse általad mindazt, mi dalra fakadni vágyik! Nem könnyed kis melódia ez most, Te is érzed.

Dübörgő akkordok zendülnek fel belőled, melyek útján legyőzve félelmeidet, kimondod végre magadnak: itt az idő, most vagy soha.

Június 6-tól egészen a nyári Napfordulóig, azaz június 21-ig tart ez a vérpezsdítően impulzív időszak, ami egyéni és nemzeti szinten is megnyilvánul az életünkben.

Kiemelten fontos szakasza ez a tavasszal aktiválódott sorsfordító folyamatnak, amelyben eget rengető szexuális energia feszül. Ami egyrészt arra hív, hogy teremts vele vágyból, szenvedélyből. Másrészt, előre szólok, ebben a két hétben lesz párkapcsolati szakadás bőven!

 

Most KONCENTRÁLNI TUDOD AZ ENERGIÁIDAT:

  • annak érdekében, hogy meglépd azt a minőségi ugrást az életedben, amivel áttörve a múlandó és halhatatlan polaritás kétségének falait, megérkezel az egységbe. Ez az egyetlen hely a kiteljesedés megélésére, minden más csak a keresés útvesztője. Hiszen ebből a forrásból látod, hogy minden és mindenki Téged tükröz, minden és mindenki Te magad vagy!
  • arra, hogy lebontva korlátaidat, leszaggatva az utad során magadra vett cimkéket, legyőzd azzal kapcsolatos félelmeidet, hogy MI LESZ, HA SIKERÜL végre önvalód szerint élni… Mert nézd csak meg, legtöbbször valójában attól félsz, mi lesz, ha valami sikerül, hiszen akkor annyi minden gyökeresen megváltozik….
  • a szavak szintjén is, kimondani magadnak és másoknak mindazt, amit ezidáig féltél kimondani.
  • ahhoz hogy kapcsolataidban észrevedd a lényegi jeleket, a beavató üzeneteket, és megéld azt a zsigeri szintű feszültséget (legyen az kellemes, vagy kellemetlen), ami kellő lendületet ad a változtatáshoz. A szenvedést most tudod szenvedélyre váltani, ami azt jelenti, hogy az ego korlátait áttöröd.

Ahogy Szent Ágoston mondta: Szeress és tégy, amit akarsz! Merd meglátni az erre kínálkozó lehetőséget, mert ott van.

Mindezt a Plútó-Szaturnusz-Leszálló Holdcsomópont együttállásával szembenállásba kerülő Mars-Merkúr-Felszálló Holcsomópont jelzi a csillagos Égen.

 

Amennyiben érdekel, hogy a Te személyes sorsodban milyen életterületeken nyilvánulnak meg ezek az energiák és milyen lehetőségeket kínálnak mindazzal a nagyobb horderejű változással kapcsolatban, ami már folyamatban van az életedben, szeretettel várlak egyéni ÉG-SZER-TARTÁSRA, a születési csillagtérképed tükrében 🙂

Ha fent vagy a Facebookon, nézd meg az alábbi videót, amiben egy páratlan lehetőséget kínálok számodra arra vonatkozólag, hogy már MOST el tudd kezdeni számodra kedvezően megváltoztatni az életedben mindazt a megélést, ami eddig visszatérő nehézségeket, küzdelmet, szenvedést hozott a párkapcsolatodban, az anyagi helyzetedben, az egészségedben, vagy más életterületeden.

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea