Néha nem elég visszanézni, vissza kell fordulni valakiért vagy valamiért…., mert ottmaradt a múltban…

A minap azon tűnődtem, ha belenézek életem visszapillantó tükrébe, milyen arcokat látok magam mögött hagyva… Vajon szeretettel néznek-e utánam, vagy csalódottan, haraggal, esetleg közönnyel.

Mindannyian arra vagyunk kondicionálva, hogy a múlton nem lehet változtatni, ami megtörtént, az átírhatatlan. Nem hiszek ebben! Amíg visszanézek rájuk, Ők nem csak a múltam, hanem a jelenem is. Ahhoz, hogy biztonsággal haladjak előre elkerülhetetlen a visszapillantás…, tehát Ők a jövőm is….

Ők most is vannak, mindig vannak! Ők én vagyok, kivétel nélkül… Amilyen érzésekkel tekintek vissza rájuk most a jelenben, pontosan azt pillantom meg a múlt tükrében, ahonnan visszaköszönnek rám.

A MOST-ban nem csak a jövőt írjuk, a múltat is átírjuk azzal, ahogy viszonyulunk hozzá… Hisz minden egyidőben történik. Próbáld ki!

Sőt néha nem elég visszapillantani, vissza kell fordulni valakiért vagy valamiért, egy múltban otthagyott találkozásért…

Erről szólt a március hónap jelentős része. Visszagondoltunk, visszafordultunk (akár előző életbeli találkozásokhoz), s mindezt többnyire azért, hogy egy vagy akár több fontos emberi kapcsolatunkat megtisztítsunk a tévedésektől, felszabadítsunk a jövőnek…

Vajon, hogy sikerült? Mostantól kapunk rá válaszokat… Hiszen a Merkúr, a kapcsolatok és kommunikáció bolygója, márciusi hátráló mozgásából a napokban ismét előremenetbe fordul…

Mostantól válnak igazán érthetővé az elmúlt hetek kapcsolati kérdései.

Amennyiben sikerült ezidő alatt őszintének lennünk magunkhoz és tisztán beszélni érzéseinkről, igazán fontos, beavató megértésekre számíthatunk 🙂

Amennyiben érdekel, hogyan tudod a saját életedbe a legmegfelelőbben beépíteni azokat a sorsfordító lehetőségeket, melyeket tavasztól hoz számodra az élet, és ezáltal kiteljesedettebben, szabadabban, boldogabban élni, gyere el a CSILLAGIRÁNYTŰ 2019-20 előadásomra (Budpestre vagy Balassagyarmatra).

Az elkövetkezendő évek gyökeres fordulatokat hoznak elsősorban PÁRKAPCSOLAT, ANYAGIAK, EGÉSZSÉG területén.

Hogy ezeket jól vagy rosszul éled meg, elsősorban azon múlik, felismered-e, miről szólnak a változások a személyes életedben.

A előadáson olyan információkat adok át számodra a Csillagok tükrében, amelyek abban segítenek, hogy a javadra fordítsd a változásokat, azaz Te légy az, aki változtat az életén és ne a “körülmények” áldozata légy.
Mindaz ami elhangzik tehát, abban is segítségedre lesz, hogy elkerüld azokat a veszélyeket, amelyek abból adódhatnak, hogy nem ismered fel a sorsszerű élethelyzetek üzenetét az életedben.

 

További információk és jegyvásárlás:

Budapesthttps://sziebigtimea.hu/eloadas/csillageloadasbudapest

Balassagyarmathttps://sziebigtimea.hu/eloadas/csillageloadasbalassagyarmat

 

ÉG-SZERetettel:

 

Sziebig Tímea