Március 20-án, szerdán a késő esti órákban beköszönt a tavaszi Nap-éj egyenlőség pillanata! Ami azt jelenti, hogy a csillagok földi időszámítása szerint is (nem csak a naptár szerint) elkezdődik a TAVASZ. Tavasz, vagyis az új kezdet…

A kezdet, mindig meghatározza a teljes folyamatot, így a tavasz beköszöntének energiája is végigkíséri a következő egy esztendőt, ezzel iránymutatást ad annak jellegére nézve. Erről írok most röviden…

Ennek az évnek az alaprezgését a legmélyebb érzelmeink adják. Ezen belül is elsősorban a mély érzelmi kapcsolódások, a lélek mélyéról fakadó kommunikáció és az egységben való gondolkodás.

Mindenek előtt tehát lelkünk szavára és hívására építhetünk, valamint arra a hozzáállásra, amely azon alapul, hogy mindannyian egyek vagyunk. Kapcsolatainkban is az egységélmény megtalálása tud kiindulópontot adni a folytatáshoz: Te egy másik én vagyok!

A következő alapvetően fontos minőség ebben az évben a feltétel nélküli szeretet megélése, ami azt jelenti, hogy megtaláljuk magunkban azt a fényt, amely válogatás nélkül és ítélkezéstől mentesen képes ragyogni mindenkire. Ahogy a Nap is mindenkire egyformán ragyog, nem tesz különbséget például gyilkos és gyógyító között. Ez a minőség már benned van és az idei évben kiemelten fontos szerephez jut.

Továbbá különösen fontos lesz figyelni a visszatérő találkozásokra, a visszaköszönő gondolatokra és élethelyzetekre, melyek érkezhetnek előző életekből is. Ismerd fel! Ebben segít, ha emlékszel a Kis hercegben elhangzottakra: Jól csak a szívével lát az ember…

 

Várhatóan gyökeresen megváltozik majd a biztonsághoz való viszonyunk. Sokaknál ez összefüggésben van a pénzügyek területén várható fordulatokkal. Nagyon fontos lesz átlépni bizonyos tekintetben a korlátainkat a teremtésben, valamint behívni a szenvedélyt az életünkbe, mert az ebből származó energia tudja megsokszorozni teremtő erőnket. Mindez személyes kérdéssé válik az életünkben, melynek során megtapasztalhatjuk, hogy a forrás bennünk van, és sosem kívülről érkezik a valódi segítség.

 

Az idei évben nagyon fontosak lesznek az érzelmi kérdésekben való továbblépések. Ez konkrétan azt jelenti, hogy lelkileg ki tudunk és ki is kell lépnünk a mérgező helyzetekből. Azért nagyon fontos a továbblépés, mert amilyen lelkiállapotban vagyunk, annak mentén kapjuk a bőséget az idei évben. Rajtunk áll, hogy a kígyó mérgét halálos szerként, vagy gyógyító szerként építjük be az életünkbe. Ezt tudjuk meghatározni azzal, hogy lelki kérdésekben hogyan lépünk tovább.

További érdekessége a tavaszi Nap-éj egyenlőségnek, hogy pár órán belül Telihold követi. Ezáltal a teljesség, a kiteljesedés lehetőségére hívja meg ezt az évet és szólít erre minket is 🙂

 

Talán már te is érzed, hogy ez a tavasz meghatározó fordulatokat kezdeményez az életedben. Fontos tudnod, hogy mindaz, ami most mélyen benned történik, rendkívül erősen meghatározza az elkövetkezendő éveidet.

Gyere el a CSILLAGIRÁNYTŰ előadásomra, ahol nem csupán az idei évről, hanem az elkövetkezendő 2 évről nyújtok számodra iránymutatást az Ég tükrében.

Az előadásról bővebben itt olvashatsz, és itt vásárolhatod meg a jegyedet is:

BUDAPEST – https://sziebigtimea.hu/eloadas/csillageloadasbudapest

BALASSAGYARMAT – https://sziebigtimea.hu/eloadas/csillageloadasbalassagyarmat/

 

Íme egy kis kedvcsináló 🙂

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea