Az élet most nem kérdezi, akarod-e látni, érezni, beismerni, hogy a mélyben milyen zsigeri érzések, szenvedélyek, múltbéli lenyomatok és valódi értékek mentén működsz a kapcsolataidban, elsősorban a szerelemben és a párkapcsolatban.

Az élet ezen a héten ha akarod, ha nem, megmutatja, érezteti és szembesít azzal, hogy párkapcsolati vonatkozásban, alkotói tevékenységedben, és teremtő képességedben, anyagiakban

  • milyen szenvedélyek elfojtása okoz szenvedést az életedben
  • melyek azok a kapcsolódások, melyekhez zsigeri szinten vonzódsz, de nem mersz elmélyülni bennük
  • melyek a valódi érzelmi kötődéseid és melyek az ártalmas kötések, amikhez valamiért ragaszkodsz
  • mik a valódi értékek számodra a szerelemben, a művészetben, az anyagban
  • milyen tabuk korlátoznak abban, hogy megéld a szerelem végzetes mélységeit, amelyben az ego megadja magát
  • melyek az eleve elrendelten meghatározó kapcsolatok az életedben

 

Figyeld meg, milyen helyzetek elé állít az élet és milyen lehetőségeket kínál ezen a héten a benned élő Vénuszi minőségek kibontakoztatására. Valamint vedd észre ezek tükrében, hogy itt az idő az átütő erejű változások meghozatalára:

  • végetvetni annak, ami már életképtelen és hosszú ideje, csak próbálod működtetni, de valójában nem működik
  • bátran belevágni abba, ami szenvedélyt ébreszt benned, egyúttal olyan minőségi értékeket képvisel, ami méltó hozzád

 

Amit ennek a hétnek az energiái kiváltanak benned elsősorban kapcsolati, alkotói, vagy anyagi vonatkozásban, az hosszútávon meghatározóvá válik az életedben a továbbiakra nézve.

Ahhoz, hogy ennek igazán meg tudd adni magad, kerülj a szívközpontodba, mert ez az egyetlen hely, ahol az állandó agyalással sírba kergető és minden valódi átlényegülést megakadályozó egód nem ér el!!!

A fentiekben leírtakat a február 17-26-ig tartó Vénusz-Szaturnusz-Plútó-Holdcsomópont együttállása jelzi a csillagos égen. Tehát energetikai üzenetük egészen a jövő hét elejéig erősen érezhető.

 

Szeretném felhívni a figyelmedet egy kezdeményezésre, amit a könyvem megvásárlásával tudsz aktiválni

ADJ, HOGY ADHASSAK…!

Ajándékot kaptam, s most én is adni szeretnék. Ehhez arra kérlek, adj Te is, hogy adhassak én…

Kilenc éve a sors csodálatos kegyelmében részesültem, melynek megéléséből született A halál Édes illata c. könyvem.
Most ennek a könyvnek az eladásából az elkövetkezendő egy hónapban érkező pénzösszeget felajánlom a Géczy Gábor által létrehozott és lüktetésben tartott MAG közösségnek, melynek én MAGom is oly sok mindent köszönhetek: népi gyógyászati és lélekmerülésbéli tudást, melyet a hozzám fordulók segítésére fordítok, gyógyulást, emberi kapcsolatokat….

Arra kérlek, ha lehetőséged van rá, vásárolj a könyvemből (akkor is megteheted ezt, ha Neked már van és szívesen ajándékozol meg vele valaki mást, akár többeket…), és én a beérkező teljes összeget egy hónap múlva, adományként átutalom a Magfalváért Egyesületnek, hogy segítsem azt az áldásos és önzetlen küldetést, amit a népi gyógyászat és az emberi kapcsolatok felfényesítéséért tesz Gábor és a közösség.

Részlet a könyvből:
“Ne menekülj, ha egyszer megajándékoz a sorsod azzal, hogy elkísérhetsz valakit ahhoz a pillanathoz, amikor az e világi életéből a másvilágra lép! Légy elég bátor és ne fordíts hátat ennek az ajándéknak csak azért, mert nem tudod, mi van a csomagban! Ne félj meglátni az átlépés pillanatában halottá vált testét annak akit szeretsz, hiszen éppen ebben a pillanatban lehetsz részese lelke szabaddá válásának, és annak a csodának, hogy veled osztja meg ezt a határtalan élményt! Nem tudhatod előre, mindez megadatik-e valaha számodra, de ha van elég bátorságod hozzá, és az égi meg a földi erők is engedik, megtörténhet….

Mielőtt belekezdenék az én áldott történetem elmesélésébe szeretném előrebocsátani , hogy nem lesznek benne az elengedés művészetéről szóló bölcsességek, hasznos tippek a gyász feldolgozásához és nem szolgál receptekkel az elmúlás fájó pillanatainak átéléséhez sem.
Csupán szeretném megfogni a kezedet, hátha szükséged van rá… Ha jólesik, gyere velem!
Hogy miről mesélek majd? Arról, hogy van odaát, vannak csodálatos átlépések és csodálatos gyógyulások, vannak jelek, egyértelmű és kevésbé egyértelmű üzenetek, vannak földre szállt angyalok és vannak égbe szállt lelkek, hogy van a halálnak illata, és hogy soha nem vagy egyedül. Mesélek arról is, hogy lehet tévedni, de ha szeretetből cselekszel, nem tudsz elrontani semmit, hogy mindennek a kulcsa a bátorság, hogy az élet legnehezebb pillanatai a legcsodálatosabbak lehetnek és hogy a helyzetek túlélése helyett lehet
– és érdemes is – megélni az eseményeket!
Nos, hogy érzed? Indulhatunk?”

A könyvet tőlem tudod megvásárolni személyesen, vagy ezen az elérhetőségen: https://www.sziebigtimea.hu/?page_id=103

Ára: 2100 Ft
Értéke: nem kifejezhető pénzben

A MAG-ról itt tájékozódhatsz bővebben: http://magtar.hu/
Íme néhány főbb irányelv:
– Mi nem rákos gyermekek képével riogatunk, abban segítünk, hogy ne legyenek betegek gyerekeink.
– Mi nem kidobott kutyákat menekítünk, hanem az Életet szolgálva segítünk mindent, ami élő.
– Mi nem a rosszat csináljuk jobban, hanem a jót csináljuk (igaz néha rosszul).
– Mi nem a hagyományt őrizzük, hanem élővé tesszük hagyományainkat.

 

Kérlek, ha tetszenek az írásaim és szeretnéd rendszeresen olvasni őket, illetve szívesen értesülsz programjaimról, iratkozz fel ingyenes fénypostámra itt: https://www.sziebigtimea.hu/?page_id=1200

 

Csodás átalakulást kívánok ÉG-SZERetettel 🙂

 

 

Sziebig Tímea