Ritkán írok napi vonatkozású Csillagbölcseleti bejegyzést, ám a február 2-ai nap üzenete most erre hívott…

Mindenekelőtt szeretném felhívni a figyelmet, hogy aki kristálymágiával foglalkozik, vagy egyszerűen csak szeretné kicsit dédelgetni féldrága köveit, annak számára a kozmikus időminőség szerint ezen a napon reggel 8.00 körül kitűnő alkalom kínálkozik a szertartásra. Minden hónapban egyszer (néha kétszer) van egy olyan óra, amikor a Szaturnusz, vagyis a követ és a szertartás szentségét magában hordozó planéta együttállásban van a mágia princípiumával, a Holddal. Februárban, ez az időpont holnap reggelre esik.

A másik fontos dolog (valójában ez inspirált írásra), hogy ezen a napon, főként a délutáni órákban könnyen rá tudunk érzékelni, és tudatosítani is képesek leszünk, hogy a személyes életünkben milyen jellegű gyökeres fordulatok közelednek felénk ebben az évben és a jövő év elején.

Ugyanis a Holdállásnak köszönhetően néhány órára aktiválódik az az égi konstelláció (Szaturnusz-Plútó találkozás), mely az egyik legfontosabb üzenetet hordozza az előttünk álló bő egy évre vonatkozóan.

Röviden nehéz lenne róla beszélni, de lényegében arról van szó, hogy elérkezik az ideje, hogy

  • szembenézzünk zsigeri vágyainkkal valamint félelmeinkkel, és az előbbieket kielégítsük, az utóbbiakat meghaladjuk
  • kíméletlenül ledöntsük akár életeken át hordozott tabuinkat, melyek akadályként jelennek meg számunkra
  • találkozzunk személyiségünk határaival, és vegyük végre észre, hogy aki játssza ezt a szerepet, az maga a határtalanság, az örökkévaló halhatatlan…
  • végetérjen bennünk mindaz, amivel már régóta nem tudunk azonosulni
  • ledőljön a homlokzati álarc, amit talán hosszú ideje görcsösen tartunk félelemből, elvárások miatt, szégyenkezve, de nem azonos velünk, sosem volt az, nem fejez ki minket.

Nos, hogy ki milyen életterületen és milyen jellegűen éli meg ezeket az átalakulásokat, az egyéni, s erre adhat választ, előrejelzést a február 2-ai délután.

Érdemes figyelni, hogy ebben az időben mi történik a lelkünkben, mert az minden bizonnyal kapcsolatban van azzal az átütő erejű metamorfózissal, ami az elkövetkezendő évben teljesedik be.

Vagyis, a jövő MOST van 😉

Kérlek, ha tetszenek az írásaim és szeretnéd rendszeresen olvasni őket, illetve szívesen értesülsz programjaimról, iratkozz fel ingyenes fénypostámra itt: https://www.sziebigtimea.hu/?page_id=1200

 

ÉG-SZERetettel:

 

Sziebig Tímea