CSILLAGOKON TÚL…

Azt látom, az új évvel érkező élethelyzetek méltó és magas szintű megéléséhez már nem elegendő megérteni a Csillagok üzenetét, az Égi terv szándékát. Hanem elő kell tudni hívni magunkból azt a teremtő Isteni létezőt, aki megtervezte mindezt, mert Ő tudja bevégezni is.

Fontos szembenézni azzal, hogy a 2019-es évben immár elkerülhetetlen és gyökeres szemléletváltásra – most joggal mondhatom, hogy dimenzióugrásra – van szükség ahhoz, hogy jelenléttel, tudatvesztés nélkül tudjuk tapasztalni mindannak az élethelyzetnek a végső, akár szélsőséges, de egyértelmű záróakkordját, megoldását, amire hívásokat, kihívásokat kaptunk az elmúlt években. Aminek érdekében oly sok változáson, elengedésen, megújuláson, ébredésen, szívnyitáson mentünk keresztül az utóbbi években.

A 2019-es évi és a 2020-as éveleji energiákról, lehetőségekről, figyelemfelhívó és ébresztő fényüzenetekről tartok előadást és lélekmerülést egyrészt a Csillagok tükrében, másrészt azon túl is…

 

A beavató nap programja

2019. január 26. – Zenit Jurta (Hollókő)

Délelőtt:

9:45 – A nap első részében összefoglalom az elkövetkezendő bő egy esztendő Fényüzeneteit, amelyek elsősorban az elmúlt években már megmutatkozott hívásokra, kihívásokra kínálnak beteljesítő lehetőséget, illetve megoldóképletet.

Továbbá túlmutatva a Csillagok üzenetén, bevezetlek abba a szemléletváltásba, amit szükségesnek érzek ahhoz, hogy báb helyett pillangóként éld meg az előtted álló időszak lehetőségeit.

13:00 Ebéd (benne van az árban)

 

Délután:

14:00 – A második részben, pedig lélekmerülést végzünk a témában, ahova mindenki behozhatja személyes kérdéseit. A következő évek, születési időtől függően mindenkinél más-más életterületet érintenek kiemelten. Ezek megbeszélésére is kínálok lehetőséget ebben a részben.

16:00 – Szárnyaló búcsú

 

Helyszín: Zenit Jurta – Hollókő, Sport u. 9.

 

Részvételi díj: 10.000 Ft (ebéd, kávé, tea benne van az árban)

 

Jelentkezés nálam: sziebigt@gmail.com vagy +36-20-533-5588

  • Jelenléti szándékod a részvételi díj felének átutalásával, vagy kp-ban való kifizetésével kerül regisztrálásra.
  • Amennyiben a délutáni részben szeretnéd megtudni a rád vonatkozó személyes információkat, a jelentkezéskor el fogom kérni a pontos születési idődet, hogy annak alapján, amit mondok az előadáson, tudd követni rád vonatkozó üzeneteket. Ezekből természetesen semmit nem szükséges megosztanod a többi jelenlévővel, ám ha szeretnéd, nyílik rá lehetőség.
  • Számlaszámot írásban küldöm, amikor jelentkeztél.
  • Amennyiben nem tudsz eljönni, a befizetett összeget egy másik alkalommal beszámoljuk a részvételi díjba.

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

Sziebig Tímea