Köszönet a kiemelt képért, amit Duka-Annamária Selina egyik posztjában láttam egy Adyashanti idézet mellet.

 

Egészen fiatal koromban, még középiskolás éveimben, ha valaki például azt mondta, hogy fázik vagy éhes, azt feleltem: csak úgy érzed.

Néha nevetést, olykor felháborodást váltott ki ez a reakcióm, de tény, senki nem vette komolyan. Pedig én komolyan mondtam… Aztán valahogy az úton haladásom során „leszoktam” erről.

Nem mondtam többet. Ám az érzés soha nem múlt el azzal kapcsolatban, hogy van valami eredendő igazság abban, hogy a dolgok egyszerűen csak történnek, és mi ezeket érzékeljük valahogyan. Ki így ki úgy. Mikor hogy…

S amikor azt érzem, hogy fázom, van valaki bennem, aki nem fázik. Aki nem fázik, de melege sincsen. Valaki, akinek nem probléma a hideg. Van valaki bennem, akinek nem probléma, ha nincs pénze, akinek nem gond, ha épp nem oldódik meg valami azonnal, aki nem akar mindig valamit csinálni egy adott cél érdekében. Aki jól érzi magát csupán attól, hogy van. Aki boldog, hogy él.

Mára mindez annyiban változott, hogy már nem azt gondolom, hogy bennem van valaki a fentiek szerint. Hanem azt érzem, ebben az elmével felfoghatatlan Isteni Önvalómban születtem életre én, én a személy, akinek törekvései, botladozásai, eredményei, sikerei, szomorúságai és örömei váltakoznak… Egészen addig, amíg ráébred igaz kilétére, szabad Önvalójára, akinek az álmában és rendezésében játssza a főszerepet, és ebben a szerepben mindent „csak úgy érez, hogy…”

December 2-án, Advent első vasárnapján a Nap az Istenek útjára lép. Univerzumunk csillaga eléri a Skorpió csillagkép szívét, az Antarest, és megkezdi látszólagos (Földről nézve), haladását a Tejúton. Ez az időszak – ami egészen 2018. utolsó napjáig tart – arra hívja fel a figyelmet, hogy a Fény ereje a mindennapjainkban magasabb rezgésszinten van jelen.

Minél nagyobb a sötétség kint, annál erősebb a fény bent. Így az Advent várakozása befelé hív, ébredni az álomból a valóságba. Megadni magunkat az igazságnak, ahelyett, ami csak olyan mintha…

Legutóbbi csillagüzenetemben írtam, hogy a Téli napfordulóval (dec. 21.) kezdődően és Karácsony napjain át erősen érezhetjük majd életünkben az Isteni, azaz a végzetes szerelem energiájának áramlását, ami attól végzetes, hogy meg tud halni benne az ego, mert elengedve a KÉTséget, megadhatjuk magunkat az EGYségnek. Ezt a hívást az jelzi az Égen, hogy a Jupiter napokon keresztül együttáll majd a Skorpió csillagkép szívével, az Antaresszel.

Igen, azzal az Antaresszel, akivel most vasárnap, azaz december 2-án a Nap találkozik. A Nap tehát Tejútra lépésével aktiválja az Isteni szerelem, vagyis az Igazságunkkal való egyesülés üzenetét. És amikor az eredendő valóságunk állapotában vagyunk, a külvilág visszatükrözi a bennünk ragyogó szerelmet…

 

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy lehet még jelentkezni REGRESSZIÓS UTAZÁSRA (nem hipnózis), hogy válaszokra és oldásokra lelj életutadon.

Regressziós utazásra egyelőre csak ebben az évben december 21-ig. bezárólag tudok lehetőséget kínálni. A jövő év erre vonatkozó lehetőségei még nem mutatták meg magukat kristálytisztán.

Helyszín: Zenit Jurta
Időpont: születési időd alapján kerül kiválasztásra
További tájékoztatás és bejelentkezés nálam: +36-20-533-5588

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea