Tenni valamit az Isten szerelméért, azt jelenti: azáltal, hogy teszem, megélem a Teremtővel való egyesülést. Engedem, hogy a Fény járja át minden földi lépésemet, és beteljesedő kiteljesedést élek meg ebben a szerelemben.

Egykor azok a gyógyítók, akik nem fogadtak el pénzt segítségnyújtásukért cserébe, annak köszönhetően menekültek meg a gyógyító küldetésük okán rájuk kiszabni kívánt halálos ítélettől, hogy a közösségek – ahol gyógyítottak – minden egyes tagja azt vallotta, hogy kizárólag ajándékot fogadtak el, pénzt soha. Így a hatalom nem tudott rajtuk fogást találni. Csupán annyit kérdeztek tőlük, mondják meg őszintén, miért gyógyítottak. Ők azt felelték: AZ ISTEN SZERELMÉÉRT.

A kozmikus idő minősége ezen a télen kitűnő lehetőséget kínál rá, hogy előhívjuk magunkból azt, amit az Isten szerelméért tudunk tenni.

Hiszen az Uránusz Égi helyzete a Halak csillagkép felfelé úszó halának fonalánál, az Önvalónkhoz való hazataláláshoz mutat irányt. Ezt segítik azok a folyamatok, amelyeket az egyetlen igaz szerelem megéléséért teszünk. Azért a szerelemért, tehát az Isten szerelméért, aminek fényével egyek vagyunk, amit magunkban hordozunk, amit vissza tud tükrözni ránk egy másik ember, aki felé itt a földi találkozás során szerelemmel fordulunk.

A tél folyamán, éppen a Téli napfordulóval kezdődően és Karácsony napjain át érezhetően aktiválódik majd életünkben az Isteni, azaz a végzetes szerelem energiája, ami attól végzetes, hogy meg tud halni benne az ego, mert elengedve a KÉTséget, megadjuk magunkat az EGYségnek.

Erről december második felében írok majd bővebben. Ám, amiért szóbahoztam, annak oka az, hogy az elkövetkezendő napokban mindennél világosabban beavatást nyújt számunkra az élet abba, hogy az Égi terv szerint mitől szükséges megválnunk annak érdekében, hogy valóban meg tudjuk adni magunkat az előbbiekben jelzett szerelemnek. Mindattól lehetséges most megválni, amiről azt érzed, akadályoz abban, hogy FÖL-adj mindent…, amivel nem tudsz megbirkózni személy szinten.

Így például az elme ragaszkodása a problémákhoz megakadályozza, hogy FÖLadd a félelmeket és átengedd a megoldás lehetőségét az Önvalónak.

Összefoglalva, a jelen időszak készít fel egy fontos megadásra, a sokszor önmagaddal azonosított ego megadására. Az önmegadás által ki tudunk lépni a karma illúzióiból és be tudunk lépni a csendbe.

Amikor képesek vagyunk ebben a zajok mögötti csendben lenni, azt tapasztaljuk, miként ezt Dawid R. Hawkins csodálatosan megfogalmazza, hogy a dolgok, amiket az elménkben tartunk, hajlamosak megvalósulni. De nem okozat eredményeképpen, hanem potenciális megnyilvánulási lehetőségükből adódóan.

E megadás felé vezető, december 21-ig tartó elengedő folyamatban érdemes kiemelten figyelni november 25-28-ig tartó napokra (Jupiter-Nap-Merkúr együttállás a Skorpió ollójánál), melyek „reflektorral” világítanak rá mindenkinek a saját életében a megadáshoz szükséges a lényegi kulcsokra.

Ezúton szeretnék felajánlani minden olyan olvasómnak, akinek szíve gyászban van egy szeretett személy evilági elengedésével kapcsolatban, hogy az ISTEN SZERELMÉÉRT, tehát ellenszolgáltatás nélkül, 3 alkalommal 1-1 órás beszélgetést, a szerettének eltávozását követő 9 hónapon belül bármikor, segítségként az elengedés folyamatában.

 

Valamint szeretném felhívni a figyelmet, hogy lehet még jelentkezni REGRESSZIÓS UTAZÁSRA (nem hipnózis), hogy válaszokra és oldásokra lelj életutadon.

Regressziós utazásra egyelőre csak ebben az évben december 21-ig. bezárólag tudok lehetőséget kínálni. A jövő év erre vonatkozó lehetőségei még nem mutatták meg magukat kristálytisztán.

Helyszín: Zenit Jurta
Időpont: születési időd alapján kerül kiválasztásra
További tájékoztatás és bejelentkezés nálam: +36-20-533-5588

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea