Vénusz Istennő minden évben eléri égi útján az aratás csillagát, vagyis a Szűz és az Angyal csillagképet összekötő Spicát.

Ilyenkor újra és újra szembesít azzal, hogy amit vetettünk – elsősorban a szerelem, a harmónia, a termékenység, művészi alkotóerő és anyagi javak vonatkozásában – azt aratjuk, amikor eljő az ideje.

Idén pontosan szeptember 1-én volt egzakt a Vénusz és a Spica együttállása, így ennek a napnak a környékén (+- 1 egy nap), vagyis a múlt hétvégén, minden bizonnyal érzékeltük életünkben az aratás minőségét, akár elégedettséggel, akár elégedetlenséggel töltött el. Szembesültünk annak kimenetelével, aminek magjait elültettük korábban.

Bárhogyan is történt, az idei ősz különleges ajándékkal szolgál, ugyanis november közepén, a megszokottól jelentősen eltérő módon újra elhozza a fentebb említett „Vénuszi témák” aratásának idejét, mégpedig az Angyali segítő erők bevonásával.

Ezzel lehetőség nyílik arra, hogy amiben most úgy érezzük, hogy sikerült fényt aratnunk, annak megsokszorozzuk a ragyogását, amiben pedig méltatlan aratást tapasztaltunk, azt felfényesítsük.

A szerelem és termékenység planétája ugyanis az aratás csillagával való találkozását követően belépett az Angyali dimenzióba, melyen keresztülhaladva feltöltekezik a láthatatlan világ magas minőségű rezgéseivel… Ám mielőtt kilépne az Angyali világból, mozgásában látszólagosan visszafordul és az Angyalok birodalmán ismét keresztül haladva visszatér az Spicához, az aratás csillagához.

Amikor egy bolygó a Földről nézve hátráló mozgásba kezd, azt üzeni számunkra, hogy nekünk is fontos megállni az életünkben és visszafordulni, mert valami még ott van a „múltban”, amire feltétlenül szükségünk van a tovább haladáshoz.

Így van ez most is! Valami még nem érett be, valamit még nem tudtunk learatni szeptember elejére. Vagy beérett, de otthagytuk és vissza kell mennünk érte…  Gyümölcsének megízlelése nélkül nem mehetünk tovább életutunkon! Az íz, a zamat, amit november közepén (nov. 14-15-16-17.) az Angyali aratásnál érzünk majd, olyan tapasztalást nyújt, amire szükségünk van a jövőben…

Ez az élmény elengedhetetlen ahhoz, hogy megéljük az angyali rezgésszintet a szerelemben, a termékenységben, a kapcsolataink harmóniájában és az anyagi javak vonatkozásában.

 

A Vénusz, az idei év hátralévő részében több mint három hónapon keresztül(!!!) tartózkodik az Angyal csillagképben, bejárva annak mélységeit (ekliptika alatt) és magasságait (ekliptika felett) és összesen háromszor járja végig oda-vissza az Angyali birodalmat. Csodás lehetőség ez a magasabb világokkal való kapcsolódáshoz, a bennünk lévő női energiák rezgésszintjének megemeléséhez.

A szeptember elejétől – december közepéig tartó időintervallumon belül a Vénusz háromszor kerül szembenállásba az Uránusszal, ami akár váratlan fordulatokkal érkező tisztázások, tisztulások útján nyújt intenzív inspirációt elsősorban a szerelem, a Nőség, a párkapcsolat, a művészi alkotóerő vagy az anyagiak megélésében. Ezzel segítve a már említett rezgésszint emelkedést.

Az említett időintervallumon belül szeretném felhívni a figyelmet az október 15-ei Vénusz-Merkúr találkozóra, ami kitűnő lehetőséget nyújt (főleg az esti órákban) megbeszélni a kapcsolatainkban visszatérő kérdéseket, kimondani olyan érzelmeket, amiknek kimondásához jóljön az Angyali segítség.

Valamint fontos kiemelni az október 26-át, ami a teremtő erők felfényesítése tekintetében rendkívüli energiákat mozgósító időpont, hiszen az Angyal csillagképben ekkor találkozik a Vénusz és a Nap.

Az idei ősz, az angyali energiák aktiválódásán kívül a már hosszú ideje emlegetett gyökeres változások, sorsfordulatok valósulásának időszaka is.

Ez utóbbiról már sokat írtam, beszéltem és most utoljára tartok egy előadást is, ami INGYENES minden olyan vendégem számára, akik már jártak nálam Asztroszkóp elemzésen, vagy előadáson. Valamint INGYENES minden Alsó- és Felsőtoldon élő résztvevő számára.

A többieknek 2.100 Ft.

Kezdjetek el ÉG-ni!

2018. szeptember 29. szombat 17.00

Alsótold – Közösségi ház (Nefelejcs utca, narancs színű épület)

 

Részvételi szándékodat, kérlek, jelezd emailben, hogy tudjuk a létszámot: sziebigt@gmail.com

További részletek ITT olvashatók.

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea