Ami nem tetszik a másikban, gyógyítsd meg magadban!

Főoldal/last, Programok/Ami nem tetszik a másikban, gyógyítsd meg magadban!

Ami nem tetszik a másikban, gyógyítsd meg magadban!

Benned felmerült valaha, hogy jobban ki tudnád hozni magadból a valódi Nőt / Férfit abban az esetben, ha a párod, illetve (ha egyedülálló vagy) az ellenkező nem potenciális képviselője karakteresebben képviselné a neméhez kapcsolódó „szerepeket”? Tehát ha a másik fél igazán Nő / Férfi lenne, akkor Te is önazonosabb tudnál lenni ebből a szempontból?

Nos, ez óriási tévedés!

Ugyanis minden találkozásban, kivétel nélkül mindegyikben önmagad köszön vissza rád valamilyen formában. Társad pedig csak olyan ember lehet, aki lényével pontosan tükrözi kilétedet, és azt, hogy hol tartasz életutadon. Amikor ez nincs meg, akkor nem nevezheted párkapcsolati társadnak a másik embert, akkor sem, ha együtt (vagy inkább egymás mellett) éltek akár hosszú évek óta.

Minden, amit a külvilágban tapasztalsz, ami megérint, az rólad szól, TÜKRÖZ téged. Csak olyan rezgés tud kiváltani reakciót benned egy másik ember által, amit magadban is hordozol, akár harmonikus, akár diszharmonikus tapasztalásról van szó.

 

Tehát a megoldás: válj igaz Nővé / Férfivá, ha azt szeretnéd, hogy egy igaz Férfi / Nő legyen a társad!

A kérdés nem az, hogy valóban ez e a megoldás? Igen, ez! Hanem az a kérdés, hogy miért ez a kiteljesedés útja, és hogyan tudod megvalósítani…

Asztrozófiai és gyógyító praxisomban valamint magánéleti ismeretségeim útján, elsődlegesen párkapcsolati vonatkozásokban észlelek olyan működést, amelynek során az emberek a tükörképet (azaz a társukat) próbálják kedvükre változtatni, és ennek sikertelensége egyre erősebb frusztrációt okoz bennük, ebből adódóan a kapcsolatban is.

Egyik legtipikusabb és leggyakrabban ismétlődő jelenség, megélés: nem tudok igazán Nő lenni a párom mellett, amíg Ő nem eléggé Férfi. És fordítva… Vagyis az emberek nagy része azt hiszi, hogy a Nőként, Férfikénk élés egyfajta válaszreakció a külvilágból kapott impulzusra. S ebből a felfogásból könnyen kialakul a tyúk-tojás paradoxon: hogy legyek Nő, amíg Ő nem Férfi, de hogyan lehetne addig Férfi, amíg nem vagyok elég Nő.

A TÜKÖR felismerésének és a mindennapi gyakorlatba történő átültetésének hiánya

  • egyrészt folyamatosan mérgező lehet a meglévő párkapcsolatra
  • másrészt olyan szétváláshoz vezethet, ami nem egyfajta megoldás eredményeként jön létre, hanem a felek ettől a lépéstől remélnek megoldást, ami viszont nem következik be
  • valamint érthetetlenné és feloldhatatlannak tűnővé teheti azt a helyzetet, amiben az ember hosszú ideig nem talál társa, miközben vágyik rá

 

Egyetlen út van: AMI NEM TETSZIK A MÁSIKBAN, GYÓGYÍTSD MEG MAGADBAN (MAG-ODBAN)!

Mindennek, ami felnőtt korban egy párkapcsolatban megtörténik, annak analógiája valamilyen tapasztalat formájában ott rejlik egy gyermekkori, egy magzati, egy előző életbeli feldolgozatlan sérülésben. S amikor ez aktiválódik a párkapcsolatban, az pont annak a lehetőségét hozza el, hogy azzal az emberrel, az ő jelenlétével és a vele való együttműködés útján elkezdd megoldani, meggyógyítani magadban a sérülést.

 

Ennek belátását és a mindennapi életbe való beépítésének lehetőségét világítom meg a

2018. augusztus 26-án, TELIHOLD vasárnapján 10.00 – 15.00-ig tartandó előadáson (Zenit Jurta – Hollókő)

  • az Égi tükör fényében – egyszeri vagy és megismételhetetlen, hiszen amikor születtél úgy álltak a csillagok és bolygók, ahogyan soha többé, s mindez tökéletesen leképeződik az életedben, a személyiségedben, a küldetésedben.
  • a Földi tükör fényében – ahogy a természet tükrözi az embert
  • az élettér tükrében – amire a térrendezési bölcseletek épülnek
  • a párkapcsolat és a külvilág tükrében – miszerint Te egy másik én vagyok. Ennek értelmében, ha csak egy pillanatig elhiszed, hogy ellened cselekedett a társad, abban a pillanatban magad ellen támadtál. Ám ha ezt nem teszed, többé képtelen vagy a másik embert hibáztatni, okolni bármiért, vagy akár neheztelni rá valamely megélésed kapcsán.

 

Helyszín: Zenit Jurta (Hollókő, Sport u. 9.)

Részvételi díj: 10.000 Ft (ami tartalmazza az ebédet)

Jelentkezés: sziebigt@gmail.com, 20-533-5588

Jelentkezésed a részvételi díj felének (5.000 Ft) átutalásával, vagy kp-ban való kifizetésével kerül regisztrálásra!

Lemondás esetén a befizetett összeg visszafizetésre kerül, amennyiben a lemondás 2018. augusztus 6-ig történik. Ezt követően a befizetett összeg beváltható egy következő előadás alkalmával.

Számlaszámot a részvételi szándék jelzésekor küldök…

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

Sziebig Tímea

 

 

 

 

 

2018-09-21T16:53:18+00:00

About the Author: