Ugye Benned is felmerül időnként a kérdés, hogy vajon milyen mértékben van beleszólásod, választási lehetőséged életutad sorsszerűségébe? Vannak-e eleve elrendelt élethelyzetek vagy minden a Te döntésedtől függ?

Nem árulok el titkot, ha azt mondom, minden éber szellemiségű embert érdekel ez a rendkívül izgalmas téma, melynek felmerülésével személyes praxisom alatt számtalanszor találkozom.

  • Hogyan ismerem fel a sorsszerűen érkező élethelyzeteket, találkozásokat, személyeket és elkerülhetem-e, elszalaszthatom-e ezeket?
  • Karmikus vállalás, vagy önbüntetés egy nehézségként megélt élethelyzet (pl.: betegség, halál, valaminek az összeomlása… stb)?
  • Mit vonzhatok be az életembe a gondolkodásommal, a hozzáállásommal és mit nem?

Ilyen és hasonló kérdések megválaszolása inspirált arra, hogy a csillagok tükrében tartsak egy beszélgetéssel egybekötött előadást arról, miben rejlik a szabadságunk a sorsunk útjain.

 

SZABADSÁG és SORSSZERŰSÉG napja

a Csillagok tükrében

 

Időpont: 2018. június 10. vasárnap 10:00 – 15.00

Helyszín: Zenit Jurta (Hollókő, Sport u. 9.)

Részvételi díj: 10.000 Ft (ami tartalmazza az ebédet)

Jelentkezés: sziebigt@gmail.com, 20-533-5588

Jelentkezésed a részvételi díj felének (5.000 Ft) átutalásával, vagy kp-ban való kifizetésével kerül regisztrálásra!

Lemondás esetén a befizetett összeg visszafizetésre kerül, amennyiben a lemondás 2018. május 20-ig történik. Ezt követően a befizetett összeg beváltható egy következő előadás alkalmával.

Számlaszámot a részvételi szándék jelzésekor küldök…

 

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

 

Sziebig Tímea