Egy napon feltettem magamnak a kérdést, hogy mire vagyok a legbüszkébb az addigi életutamon történtek közül.

Arra, hogy egy szorongó, a másik nemtől és önmagától is félő kislányból, aki fiatal korában tartott attól, hogy nem elég jó Nő, így inkább „férfi” eszközöket működtetve haladt az útján és ért el eredményeket…

…olyan Nővé tudtam válni, aki felfedezte magában az Istennőt, ráébredt a Nőség felelősségére, kigyógyult az anyasebéből, tudja, hogyan élhet meg szabadságot a szerelemben, tisztában van vele, mit adhat a Férfinek, tudja, ki a lélektársa, az ikerlángja, felismeri miben rejlik a teremtő ereje, látja a társában önmagát és tudja, hogy vannak szárnyai a vágyaihoz…

A válaszom tehát ez lett: arra vagyok a legbüszkébb, hogy megszültem magamból azt a Nőt, akinek a lehetősége bennem rejlett…

 

Most furcsa kettősséghez érkeztem utamon: tisztában vagyok vele, mennyi mindenben fontos még fejlődnöm Nőségem tekintetében, ugyanakkor azt is tudom, elérkezett az ideje annak, hogy megosszam, amit tudok.

Ezt a tudást, nem csupán személyes életutam tapasztalatai érlelték gyümölcsözővé, hanem mindaz a felismerés, ami Nőtársaim egyéni életútját kísérő segítő hivatásom által érkezett.

Azt érzékelem, hogy csodálatos Istennők élnek lelki értelemben véve rabszolgaságban, elnyomva önvalójukat, az abból adódó vágyaikat, lelkiismereti béklyókat hordozva, szorongva a külső megítéléstől, a magány rabságában (társsal, vagy anélkül), hiábavalónak tűnő küzdelmekben, akarásban, vagy épp női testben „férfi működéssel”, mert Nőnek lenni túlságosan veszélyesnek tűnik és jajj mi lesz, ha sikerül…

Hölgyeim! Ismerem ezen „tünetek” mindegyikét, saját élményeimre emlékeztettek, mert az ősélményünkben ott rejlik a közös tartalom…

Egyszer már szenteltünk rá 9 hónapot, hogy megszülessünk ebbe a világba, emberi életre.

Ezúttal arra hívlak, hogy szentelj 9 hónapot Nőséged megszületésére, szárnyaid kiNŐvesztésére és megerősítésére 🙂

Havonta 1 nap az alábbi témák mentén, előadással, beszélgetéssel, meditációkkal…

 

 1. Az Ég Istennői, akik benned születnek életre
 • Ráébredés Istennői önvalódra és ennek megélési útja

 

 1. A Nő felelős mindazért, ami nő, növekszik
 • Kapcsolódás a Földanya energiáihoz, ezek ébresztése és működtetése a mindennapokban

 

 1. Anyaseb és oldásai
 • Lelkifurdalás nélkül meghaladhatod Édesanyád lélek-működésének mintáját, mert az a feladatod!

 

 1. Szabadság ÉS szerelem vagy bűn és erőszak
 • Áthangolódás a vágyalapú valóságra a félelem alapú programból

 

 1. A FÉRFI

 

 1. Lélektárs, ikerláng – az Igazi, vagy az Igaz?
 • Kivel szerződtem és mire? Hol írtam én mindezt alá? Na, és az apróbetűs rész…. ??? Ő az? Ha igen, akkor miért nem? Ha nem, akkor miért Ő?

 

 1. A szexualitás teremtő ereje és az anyaság
 • Gyermek – a szerelem gyümölcse, vagy a kapcsolat „megrontója”. A szeretkezés mint energiacsere. A gyermek fizikai édesapja és energetikai édesapja.

 

 1. Tükör – a társ is tükör és a testi tünetek is tükrök
 • Ami nem tetszik a tükörben, javítsd ki magadban

 

 1. Szárnyak és vágyak
 • A Nő kiteljesedésének misztériuma

 

Helyszín Zenit Jurta (Hollókő, Sport u. 9.)

Kezdés: 2018. szeptember 1. 10.00 – 16.00 (további időpontok: szept. 29. okt. 27., dec. 1., jan. 5., február 2., március 2., április 6., május 4.

Részvételi díj: 90.000 / 9 alkalom  – az ár az ebédet magában foglalja. Amennyiben a részvételi díjat kifizetted, de nem tudsz jelenlenni, az aznapi hanganyagot megkapod utólag.

Fizetési lehetőségek:

 • egy összegben való fizetés esetén június 30-ig: 75.000 Ft / 9 alkalom
 • a 90.000 Ft-ot lehet két részletben fizetni – 1. részlet augusztus 1-ig: 40.000 Ft, 2. részlet december 1-ig: 50.000 Ft.
 • alkalmankénti fizetés esetén: 15.000 Ft / alkalom

Jelenlévők: kiscsoportos Női kör

Jelentkezés: sziebigt@gmail.com, 20-533-5588

Jelentkezésed az részvételi díj (vagy annak 1. része) befizetésével kerül regisztrálásra. Számlaszámot a részvételi szándékod jelzésekor adok.

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

 

Sziebig Tímea