Bzitason imesred a tszetet, ami bozinytíja, hogy akokr is el tduod ovlansi a leríatkat, ha a szvakaon bülel a bteűk össze vnanak kvereve.

Vagyis sokkal többre vagy képes annál, mint ahogy valamit megtanultál. Ezen emelkedett képességed alkalmazásának az ideje érkezik el idén tavasszal, immár visszavonhatatlanul. Efölött már nem lehet szemet hunyni, illetve nem érdemes. Gondolj csak bele, veszed a bátorságot és leugrasz a magasból egy ejtőernyővel… Ereszkedés közben csak kinyitod a szemed 🙂

A tavaszi időszakot hasonlóképpen lehet elképzelni, csak nem lefelé ereszkedsz, hanem az elrugaszkodást követően fölfelé emelkedsz, és nyílik, tágul a világ, változik a perspektíva… Ez az emelkedés szükséges ahhoz, hogy megérkezz arra a fennsíkra, ahol majd új dolgokba kezdesz, új folyamatokat indítasz el… Ám ez már a nyári időszakhoz tartozik.

Amikor a közelmúltban több alkalommal is arról beszéltem és írtam, hogy itt a várva várt kiemelkedés ideje, amire az elmúlt években készültünk, vagy akarva akaratlan készített minket az élet, a következőkre utaltam.

Meghaladod a tanult mintákat, és nem csak az olvasás tekintetében, ami csupán az elme képességén múlik, hanem az életben, ami a szellem szabadságával van összefüggésben. Meghaladod magadban azokat a minőségeket, amiket eddig folytattál, és a továbbiakban már egy magasabb szinten tudsz működni az addigi korlátok meghaladásával.

Új világ születik meg Benned, amire 2017. nyarán már kaphattál iránymutatást. Gondolj vissza, kérlek arra az élethelyzetre, amiben bő fél évvel ezelőtt voltál és meg tudod érezni, mi volt az Égi sugallat

2018. tavaszán véglegesen magad mögött hagyhatod az eddigi formában gyakorolt, lejárt idejű tanult működéseidet és felválthatod eredeti, felszabadult megélésekre. Vagyis ki tudsz emelkedni a karma kerekéből, az anyag fogságából, elsősorban azokon az életterületeken, amelyeket személyes horoszkópodban / asztroszkópodban érint a tisztulás, tisztítás, belső forradalmi megújulást, szabadságot szimbolizáló Uránusz bolygó jelenlegi Égi helyzete.

Miként az összekevert betűs szavakat folyékonyan tudod olvasni, úgy tudod a fentebb leírt felszabadult megújulás folyamatát megélni a mindennapjaidban és elindítani egy más minőségű korlátokon túl is működő fejezetet az életedben.

Ebben a felkönnyülést hozó, Isteni önvalódhoz való hazatalálási folyamatban, április végén van egy áttörési lehetőség. A Mars és a Plútó égi együttállása azt üzeni, hogy ekkor olyan erőket vagy képes megmozdítani Magadban, amelyek nagyon sokat tudnak abban segíteni, hogy bátran fuss neki a szárnyalásnak, és ez a mélységeidben rejlő kifogyhatatlan erő végigkísérjen a változások előtted álló csodálatos útján.

Éppen ezért az idei Csillagfény tábort a gyökeres fordulatokat aktiváló időszak előtti hétvégére időzítettem, hogy segíteni tudjak Neked felkészülni annak megvalósítására, ami a Te életedben a legfontosabb!

 

3 NAP HOLLÓKŐN, AHOL KÖZEL VAN AZ ÉG…

Az együttlét során lesznek

Az idei év lehetőségeinek, változásainak megértését szolgáló előadások a Csillagos Ég tükrében, a résztvevőknek szóló személyes vonatkozások érintésével. Az üzenetek értelmezéséhez minden résztvevő kap egyéni iránymutatást, aminek alapján követni tudja, hogy nála személy szerint mely életterületekre, milyen tekintetben vonatkoznak az elhangzottak. Valamint időt szentelünk ennek csoporton belüli megbeszélésére is.

Karmikus kötelékek oldását segítő gyakorlatok – valódi önvalónk felszabadítása.

Csillagles és előadás a szabad Ég alatt – aktuális Holdállás kelti életre a Nimród csillagképet, aki azt mutatja be számunkra, mennyire fontos vállalnunk Isteni küldetésünket, és hogy ezt hogyan tudjuk megtenni. Láthatjuk lenyugodni a Napot, a Vénuszt és aki sokáig fent marad, láthatja felkelni a Jupitert…

Lehozzuk a csillagokat – avagy beavatás a Nimród csillagkép sorsvállalást hordozó üzenetébe. Íjazó gyakorlat során megélheted, megtapasztalhatod magadban, miről szól az Égi küldetésed vállalása, és miként kapcsolódik ehhez a célok kijelölése valamint az elengedés.

Rezgésszint emelkedést, önmagunkba való hazatalálást segítő meditáció.

fakultatív: betekintés a népi gyógyászat egyik csodálatos lehetőségébe, a piócázásba, amit ki is lehet próbálni. Ezt a programot a tábor zárásást követően tervezzük, vasárnap délutánra. A részvétel előzetes megbeszélés alapján lehetséges.

 

Részletek időben és térben…

Létszám: kiscsoport, mert így tudok egyéni figyelmet fordítani a résztvevőkre

Együttlét: 2018. április 20-21-22 (péntek-szombat-vasárnap)

Érkezés – április 20. 9.31 – Zenit Jurta – Hollókő Sport u. 9.

Haza indulás – április 22. 13.00

 

Étkezés:

Családi vendéglátás meglepetésekkel, szarvasgombás ételkóstolással…

  1. nap – ebéd és vacsora
  2. nap – reggeli, ebéd, vacsora
  3. nap – reggeli és ebéd

Kávé, tea lesz a szünetekben és az egyik vacsorát szalonnasütősre tervezzük, ahogy eddig is J

 

Szállás:
Tasnádi vendégház – http://www.holloko.hu/hu/partner/tasnadi-vendeghaz.html

Fizetés:
Szállást igénylő résztvevőknek: 36.900 Ft/fő/3nap, 2 éjszaka, amely tartalmazza a szállást, az előadásokon, programokon való részvételt, az étkezéseket, és a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket.
Helyi, szállást nem igénylő résztvevőknek: 29.900 Ft/fő.

Jelentkezési határidő: 2018. március 20.
A jelentkezés a részvételi díj felének (15.000 Ft) + a szállás díjának (7.000 Ft) átutalásával, tehát összesen 22.000 Ft kifizetésével kerül regisztrálásra. Annak, aki nem kér szállást, értelemszerűen csak 15.000 Ft.

A fizetés történhet átutalással, vagy személyes találkozás útján kp-ban.
Sziebig Tímea – OTP 11773092-00432942

Esetleges lemondás:

  • Az első részként befizetett összeg 2018. március 30-ig történő lemondás esetén 100%ban visszajár.
  • Azt követően a szállás 7.000 Ft-os díját már egyáltalán nem tudjuk visszafizetni. Az előre befizetett 15.000 Ft-nak a fele, 2018. április 10-ig való lemondás esetén visszajár.
  • Ezt követően történő lemondás esetén nem jár vissza pénz.

Az összeg második felének kifizetését a helyszínre való érkezéskor rendezzük.
Számla igény esetén, jelentkezéskor kérjük megadni a számlázási címet!
Jelentkezni, illetve további felmerülő részletekről érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet.

Kérlek, jelentkezéskor add meg a pontos születési idődet és a születés helyét. Valamint jelezd, ha a népi gyógyászat – piócázás fakultatív programra is szeretnél jelentkezni. Ezesetben ennek feltételeiről külön tájékoztatlak.

Kérlek, ha tetszett ez az üzenet, és szeretnéd rendszeresen olvasni a Csillagok tükrében született írásaimat, iratkozz fel ingyenes hírlevelemre itt: http://www.cbig.hu/?page_id=1200

Sziebig Tímea asztrozófus / asztrológus, táborvezető
36-20-533-5588
sziebigt@gmail.com