VÁLASZTHATSZ! Délelőtt, délután, vagy teljességélmény egész nap 🙂

2018. jan. 27. egy különleges szombat, amelyen két előadással, egy ÉGIVEL és egy FÖLDIVEL várlak szeretettel.

Az alábbi részletek alapján el tudod dönteni, hogy egyiken, másikon, vagy  mindkettőn szeretnél résztvenni.

 

10:00 -12.30 – Beavatás a 2018-as évindító Csillagüzenetekbe. Egyéni kérdésekre is lesz lehetőség!

Most teljesedik ki, amire eddig éveken át készültünk… Az előadáson beszélek a 2018-as év különleges lehetőségeiről és azok időszerűségeiről. Kiemelt hangsúlyt fordítok az évindító energiákra, melyekkel megkezdjük azokat a sorsfordító változtatásokat a mindennapjainkban, amelyekre évek óta hangolódtunk, vagy hangolt minket az élet, ha akartuk, ha nem… 😉

Kérlek, jelentkezéskor add meg a születési időpontodat, ami ahhoz szükséges, hogy az előadás bizonyos témaköreinél be tudd azonosítani a személyesen rád vonatkozó csillagüzeneteket.

 

14.00 – 18.00 – A talpad mindig kéznél van! Avagy hogyan segíts saját magadon és szeretteiden reflexológiával a test-lélek harmonikus működése érdekében. (Ismétlőknek féláron!)

Az öngyógyítás művészetének egyik lehetősége a talpadon lévő csakra- és szerv területek, energiaszelvény zónák masszírozása.

Alkalmazható: fejfájás, hátfájás, női problémák, nyugtalanság, székrekedés, hasmenés, látás- és hallás problémák, pajzsmirigy túl- vagy alulműködés, cukorbetegség, vérnyomás ingadozás, szívügyek, lelki kérdések, spirituális összefüggéslátás, továbblépési nehézségek, avagy a hétköznapokat megnehezítő tünetek esetén.
Jöhetsz kizárólag a délelőtti ÉGI előadásra, vagy csak a délutáni FÖLDI(bb) beavatásra, és természetesen jöhetsz mindkettőre a TELJESSÉG élményéért 🙂

Amennyiben mindkét téma érdekel és a teljes napon résztveszel, vendégünk vagy egy finom ebédre. 🙂

  • Időpont: 2018. jan. 27. szombat
  • Helyszín: Zenit Jurta – Hollókő, Sport u. 9.
  • Jelentkezés: Jelenléti szándékodat, kérlek minden esetben előre jelezd az alábbiak szerint, a sziebigt@gmail.com email címen.
    • Délelőtti előadás – CSILLAGÜZNETEK 2018.: 4.000 Ft. (Jelentkezéskor ne felejtsd el megadni a születési idődet!)
    • Délutáni előadás – A TALPAD KÉZNÉL VAN: 8.000 Ft. (Ismétlőknek 4.000 Ft) Helyi adottságok miatt ide max. 10 fő jöhet. A jelentkezést a részvételi díj felének – 4.000 Ft – az oldal alján található számlaszámra történő átutalását követően regisztrálom.
    • Egész napos előadás – ÉGEN ÉS FÖLDÖN ebédmeghívással: 12.000 Ft. A jelentkezést a részvételi díj felének – 6.000 Ft – az oldal alján található számlaszámra történő átutalását követően regisztrálom.

Amennyiben a regisztrációd megtörtént, de valamilyen oknál fogva nem tudsz résztvenni a programon, a befizetett összeg felhasználható a jövőben bármilyen előadásomon való részvételre, vagy egyéni konzultációhoz. Kérlek, számla igényedet előre jelezd!

 

OTP számlaszám: 11773092-00432942 – Sziebig Tímea

Az előadás címét a Napoleon Bld. Uram segíts c.dalának sorai ihlették:
“Szemed az Égre hiába néz, könnyeid Földre hullnak”

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

 

Sziebig Tímea