SZERETNI TEHOZZÁD SZEGŐDTEM…

Gondolom Te is érzed, hogy fontos visszatérések, illetve visszatérően fontos helyzetek, gondolatok, érzések kérnek figyelmet az életedben, rámutatva azokra az érzelmi, kapcsolati szálakra, amelyek ehhez a földi inkarnációdhoz fonnak.

Szeretni jöttél vissza, ahogy mindannyian ezért vagyunk itt.

Ha belegondolsz, rájössz, hogy valójában nincs fontosabb értelme ittlétednek, mint rendezni lelkedben azokat az emberi kapcsolataidat, melyek az Égi létezésben köttettek, s melyeket az Isteni sóhaj hívott életre itt a Földön.

Mert, ugye tudod és érzed, hogy valójában nem itt és most ismerted meg a számodra igazán fontos embereket. Az itteni találkozáskor már csupán a felismerés történik az egykor, még odaát megbeszélt JEL alapján.
Elvileg ez a jel mindig egyértelmű a két lélek számára, gyakorlatilag viszont könnyen előfordulhat, hogy keresgéljük, találgatjuk, vajon mi is lehetett az pontosan. (Ennek felfedezésében is sokat segíthet a csillagképletünk és a társunk csillagképletének ismerete.)

Figyeld meg, hogy akik most erősen jelen vannak az életedben, mind arra emlékeztetnek, hogy ki is vagy valójában, hogy milyen tervet szőttél magadnak még születésed előtt erre az életedre. S az élethelyzetek, amik most történnek veled ugyanezt a célt szolgálják.

Beavató fordulatokat élünk át megjelenésében talán váratlanul, de valójában nagyon is időszerűen, melyek ráébresztenek a legfontosabbra, amit persze eddig is tudtál: „Szeretni tehozzád szegődtem”

Nagy László sora vonatkozik most mindarra, akihez, amihez szeretni szegődtél ebben az életben. Társhoz, feladathoz, küldetéshez… Bármi legyen az, elsősorban az emberi kapcsolataid tükrében, vagy azokkal összefüggésben nyilvánul most meg, fordulatokkal, elmúlásokkal, megújulásokkal.
Célja, hogy felszabadítson, s ezáltal ki tudj emelkedni (hamarosan véglegesen, ha eddig még nem sikerült) bizonyos karmikus körök eddig megoldhatatlannak tűnő helyzeteiből. Illetve maga a megoldás jár felszabadulás és kiemelkedés érzésével…

Szeretni tehozzád szegődtem”… Akit lelke mélyén megszólít most ez a sor, várom szeretettel a 11. 11-én, 11:00-kor kezdődő BEAVATÓ NAPRA, ami ebben a témában, a Csillagok tükrében kerül megrendezésre Hollókőben a Zenit JURTÁBAN.

Ez a nap nem csupán numerológiai vonatkozásban mutat rá a minden EGY igazságára.  Hanem a kozmikus idő minősége is olyan konstellációt rajzol a Csillagos Égre, amely tökéletesen rávilágít arra, milyen lehetőséget kínál az élet ennek a beavató időszaknak az útján számodra.

  • 11:00-13:00 – A jelen (jövő őszig tartó) időszak tükrében beszélek azokról a visszatérések útján érkező lehetőségekről, amelyek hívása a felemelkedéshez vezet az életedben. Valamint szó lesz az elmúlások újraélésének üzenetéről.
  • 13:00 -13:30 Ebéd (benne van az árban)
  • 13:30 – 15:00 – Ki viszi át a szerelmet? Avagy a vágyak halhatatlan ereje, ami a most tárgyalt időszakban szintén kiemelt figyelmet kér és érdemel.
  • 15:00 – 16:00 Egyéni kérdésekre személyre szóló válasz az asztroszkóp alapján, a tárgyalt témakörben.

Jelentkezés: sziebigt@gmail.com
Jelentkezéskor, kérlek, küldd el a pontos születési idődet (óra, perc, hely), hogy az előadáson elhangzott bizonyos fényüzenetekkel kapcsolatban választ kaphass a személyes vonatkozásaidra.

A jelentkezés a részvételi díj felének átutalásával vagy készpénzben történő kifizetésével válik regisztrálttá. Számlaszámot a jelentkezéskor küldött e-mailre válaszolva írok.

Helyszín: Zenit JURTA – Hollókő, Sport út 9. (VAN FŰTÉS )

Részvételi díj a teljes napra ebéddel együtt: 10.000 Ft.

Aki szeretne Hollókőn aludni, annak tudunk segíteni a megfelelő szállás megtalálásában.
Valamint tudunk ajánlani étkezési lehetőséget.

ÉG-SZERetettel:)

Sziebig Tímea