Megérett a téma és én is, hogy szóljak róla…

Megérett Égen és megérett Földön is… Kint is és bennem is…

Arról az anyák és lányaik között feszülő, mélyen szorongató konfliktusról beszélek, ami az anya életében elszenvedett lelki sérülések továbbadása során gátolja, többnyire ellehetetleníti a lányt abban, hogy érzelmileg meghaladja azokat a korlátokat, amiket édesanyjának nem sikerült lebontania.

Így viszi tovább a lány az anyai minta sérüléseit, Nőségében, társként, szeretőként, anyaságában…

Így áldoznak a lányok anyjuknak…

Ezt a jelenséget egyszerűen csak ’anya sebnek’ szokták hívni. Ám én ANYA-LÁNYA SEB-nek nevezem, mert ennek a sérülésnek a be nem gyógyítása egyszerre kétirányú rombolást végez. Az anya és a lánya irányába egyaránt.

  • Egyrészt nem engedi boldognak lenni a lányt, aki azt éli meg, hogy bűnt követ el, ha tükröt tartva anyjának, megmutatja a mintaként kapott blokkok felszabadításának megoldóképletét saját életútján. Nem mer Nő lenni, nem meri kibontakoztatni vágykeltő minőségét, egyenrangú társként élni a férfi mellett, és gyermekét valóban szerető anya lenni.
  • Másrészt az anya-lánya seb nem engedi az anyát saját lánya emelkedett megoldásai által kigyógyulni az egykori sérülések fájdalmából. Pedig amikor egy felnőtté vált leánygyermeknek sikerül érzelmileg meghaladnia anyját, az visszahat és -old az anya lélekszintjére is.

Hölgyeim! Aki lány gyermeket szül, annak tudnia kell, hogy ez a leány képes lesz megoldani saját életében olyan érzelmi konfliktusokat is, amilyeneket édesanyjának nem sikerült. S ez a megoldás hetedíziglen hat és old a felmenők irányába is.

Ám a legtöbb édesanya ezt nem engedi meg lányának és így nem engedi meg magának sem. Tudatalatt érzelmileg blokkolja lányát, mert fél belenézni a képtelenségére rávilágító tükörbe, s nem látja, hogy lánya megoldása, az ö karmikus oldását segítheti. Csak engednie kéne!

 

Az én Édesanyám belehalt ebbe! Ezen az áron tudta megengedni nekem, hogy megoldhassam, amit neki, és az anyai ági felmenőimnek női vonalon nem sikerült. S én tudom, hogy ez a megváltás visszaszáll rájuk is…

Régóta érik bennem, hogy beszéljek erről, s azt látom most jött el az ideje.

Amikor felnézek a csillagokra pontosan értem, hogy miért. Hisz a kozmikus idő minősége szerint most mindenki számára támogatott az anya-lánya seb fájdalmaiból való kiemelkedés.

Ha érintett vagy, és Téged is gyakorta foglalkoztat ez a kérdés mostanság, akkor tudd, hogy kitűnően együtt rezegsz az Univerzummal, s a planéták élő minőségként szólalnak meg Benned, iránymutatást nyújtva számodra arra vonatkozóan, hogy minek van itt a lehetősége.

Nyilván az sem véletlen, hogy az utóbbi időben a csillagbölcseleti iránymutatások alkalmával egyre több anya-lánya sorsot ismerek meg, beavatást nyerve általuk érzelmi szálaik és konfliktusaik köteléknek tűnő szövevényébe.

Ezért arra gondoltam, tartok egy beavató estét ebben a témában.

Szó lesz arról,

  • miként írta a Teremtő fényüzenettel, vagyis csillagképek formájában az Égre az anya-lánya seb jelenségét és annak oldását. Jó idő esetén az előadás után megmutatom mindezt a Csillagos Égen.
  • hogyan jelenik meg az anya-lánya seb a földre szállt kapcsolatokban, anyáknál és lányaiknál generációkon keresztül.
  • milyen konkrét folyamatok megélésében akadályoz e sérültség Nőségünk terén, valódi felnőtté válásunk során.
  • hogyan tudjuk begyógyítani az anya-lánya sebeket.
  • hogy a TE SZEMÉLYES születési képletedben, mely életterületen van lehetőséged elsősorban az anya-lánya seb gyógyítására (ehhez az előadásra való jelentkezéskor kérem a születési időt és helyet).

 

Időpont – 2017. szeptember 9. szombat 16.30

Helyszín – Hollókő, Sport út 9.

Részvételi díj – 4.000

A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött. Bátor anya-lánya pároknak kifejezetten ajánlom, de nem feltétele a részvételnek, hogy édesanyáddal és/vagy lányoddal gyere. Ha egyedül jössz, az tökéletes 🙂

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

sziebigt@gmail.com

+36-20-533-5588

https://www.facebook.com/timea.sziebig -privát üzenetben

 

ÉG-SZERetettel várlak 🙂

 

Sziebig Tímea