Egykor a Semmiben fellobbant a teremtő vágy, hogy valami legyen… A mindenről szóló bölcsességet fénnyel írta a Égre, hogy Csillagtükör formájában segítségünkre legyen földi szerepeink forgatókönyvének tökéletes megismerésében.

A Csillagbölcseleti úton, vagyis Asztrozófiai elemzéssel (I) abban tudok Neked segíteni, hogy feltáruljon számodra életed színdarabjának forgatókönyve. Felismerd, mikor milyen jelenet történik, milyen díszlet vesz körül, milyen a világítás, mi a rendezői szándéka a jelenetek sorának. Vagyis, hogy meglásd a sorsodat – annak részleteit, lehetőségeit, vállalt irányait – és abban minél tökéletesebben tudd alakítani a főszerepet.

Ám egy percig se feledkezz meg arról, hogy ez a személy, akit játszol, nem a teljességed, hanem annak egy tapasztalása. Soha se szereplőként kívánj változtatni az életeden, mert az nem fog sikerülni, hanem emlékezz igaz önvalódra, és engedd, hogy az megnyilvánuljon a személyeden keresztül itt és most.

Ebben az emlékezésben és az Isteni önvalód megnyilvánulását blokkolni látszó esetlegesen felmerülő lelki elakadások oldásában Regressziós utazással (II) valamint Csillagterápiával (III) és Csillagmeditációval (IV) tudlak segíteni.

Mindezeket együtt ÉG-SZER-TARTÁS-nak nevezem, melynek részleteiről az alábbi linkekre kattintva olvashatsz.

KATT. IDE: Így működöm Veled….

Sziebig Tímea