Alászáll a Nap az Égen, s megkezdi befelé fordulását a földi világ.

A sötét órák számának percről percre történő növekedése a lélek birodalmába való alámerülésre hívja az embert. Elcsendesedünk, MAGunkba mélyülünk, miként ennek évről-évre elérkezik a rendelt ideje, ám soha sem ugyanúgy, mindig más és más kozmikus üzenetek fényében.

Az idei évben szeptember 22-én, a délutáni órákban lép a Nap a Mérleg jegyébe. Ezzel a Fény megpihen, ideiglenesen átengedve uralmát a sötétség rejtett, titkokkal teli világának.

Ám a Fény nem alszik ki, csupán halványul, hogy elegendő világosságot adjon a bensőnk mélységeinek meglátásához, felfedezéséhez.

Az idei évben azért különlegesen erős ez az üzenet, mert a Nap-Éj egyenlőség pillanatában, (magyarországi idő szerint) a Nap, vagyis a fény, a karmakör stációit tekintve éppen Spiritualitás életterületén halad. Ezért a holnapi napon, azaz csütörtökön induló Új év első negyedében, tehát a következő három hónapban rendkívül fontossá válik az a kozmikus igazság, miszerint A LÁTHATÓ GYÖKERE, MINDIG A LÁTHATATLANBAN VAN!

Ennek köszönhetően a következő hónapokban képesek leszünk meglátni az életünk folyamatai mögött rejlő láthatatlannak tűnő összefüggéseket, melyek elvezetnek bennünket az igazsághoz.Ennek Égi jelölője, hogy a nevezett Spirituális stációban Jupiter, a bölcsesség, bőség és igazság tanítója várja tárt karokkal az őszbe érkező Napot. Így az igazságokra való kiteljesedő rálátással tudunk továbblépni életutunkon, mégpedig úgy, hogy a felismert spirituális bölcsességek értékeit visszük tovább magunkkal az úton. (A Nap a Szűz múltból elrugaszkodó lábánál, az örök értékeket szimbolizáló Serleg csillagkép fölött közeledik Jupiterhez.)

Az felismert igazságok, bölcsességek emelő energiája segíti az új kezdeteket életünkben, ami ezúttal a megtisztulás felszabadító útján keresztül vezető szárnyalásokat, Égbe ragadtatást jelent, hiszen a Nap-Éj egyenlőség pillanatának jellegéről szóló elsődleges jelölés (Ascendens) a Vízintő jegyébe esik, s együttállásban van a Sas csillagkép legfényesebb csillagával…

Az említett láthatatlan dimenziókba való betekintés ajándékai, igazságának felismerései elsősorban párkapcsolati vonatkozásúak! Ugye ez nem meglepő az elmúlt hónapok, évek tükrében? 🙂

Amennyiben érdekel, hogy az elkövetkezendő negyed évben mik a további legfontosabb alapelvek, mik az iránymutató fejlődési lehetőségek, milyen vonatkozások mutatkoznak a társulásokban, elsősorban a párkapcsolat tekintetében, és mire fontos figyelni az egyes életterületeinken, akkor kérlek, ahhoz, hogy elküldhessem számodra az erről szóló összefoglaló írást, iratkozz fel a Fénypostámra ITT (a feliratkozó oldalon görgess le a CSILLAGÜZENETEK NEKED boxhoz).

Aki már feliratkozott, automatikusan meg fogja kapni mindezt levélben.

Amennyiben személyre szólóan szeretnéd tudni, milyen üzeneteket hordoznak számodra csillagok és bolygók, s kész vagy, hogy az Égi üzeneteknek fényében kezdj el élni, akkor szeretettel ajánlom a novemberben induló kiscsoportos ÉG-SZER-TARTÁS-on részvételt.

 

ÉG-SZERetettel:

Sziebig Tímea